Petr1968 píše:
Klidně zablokujte. To bude fakt hrůza. Alespoň nejsem sprostý na lidi. A nikoho neurážím. (první) Levný výfuky PL jsou sračky.

A dej se do klidu

Nemám nové auto. RV.2005

Když pominu ty hloupé řeči nahoře,tak výfukové plyny při použití etanolu ve směsi s benzín jsou méně agresivní,vzniká méně korozivních kyselin. Výfuk vydrží 2x déle. A já se nenaparuji pouze konstatuji. S tříkolkami a urážkami mi můžete políbit prdel ano.

A do všeho se neseru ,protože všemu nerozumím

A vem si prášek
hele, tady si snad někdo přečetl nějakej leták na benzínce a teď je hrozně chytrej...viz:
výfukové plyny při použití etanolu ve směsi s benzín jsou méně agresivní,vzniká méně korozivních kyselin . Jinak nevim jak si přišel na to, že neumim číst...podle tvých příspěvků (ohledně polských výfuků) jsem vydedukoval, že ty máš super výfuk ze zlata (proto ti nerezne) a tím pádem si myslíš že máš i nižší emise...já nevim, že jezdíš na ethanol či co (řekl bych že stejně kecáš, jako vždycky), jo a jinak kdyby ti zablokovali profil, tak by to pro tebe nejspíš hrůza nebyla, ale pro dost lidí co tady jen a jen sereš svýma trapnýma připomínkama by to byla "úleva" ... a můžeš být na sebe hrdý, že nejsi sprostý na lidi, to ti hrozně gratuluju... i tak je ale sereš

PS. díky za soukromou zprávu, milé gesto

PS2.
onc má pravdu ve všem co napsal... hlavně s tím, že se všude za každou cenu nasereš, abys potom ukázal jak o tom víš hnědku