Právě je 18 čer 2019, 21:40





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 29 bře 2019, 18:17 
Offline
Začátečník

Registrován: 29 bře 2019, 18:14
Příspěvky: 3
Dobry den.
Potrebujem pomoct zo zapojim autoradia. Mam auto alfa 147, je to nastavene tak ze rucne musim zapinat a vypinat autoradio, sere ma to ale nemam v konektoroch zlty kabel takze som si na to ako tak zvykla. Mam vsak nove radio pioneer avic D3 a to sa rucne neda vypnut takze by som to chcela napojit tak ze pri otoceni kluca nech sa zapne a ked vytiahnem kluc vypne. Dakujem za radu.
Aby ste vedeli ako vyzera ta koncovka v aute tak cerveny je prepinovany vedla cierneho dole, zlty tam nemam len sedy a ruzovy.
Dakujem pekne.


Přílohy:
0E32842F-3779-4944-938B-5634C1D27DD5.png
0E32842F-3779-4944-938B-5634C1D27DD5.png [ 171.25 KiB | Zobrazeno 280 krát ]
Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 29 bře 2019, 20:24 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2018, 21:16
Příspěvky: 128
Bydliště: Hlohovec
Toto som neskúšal ale viem ako by sa to dalo spraviť niečo podobné,ak to nebude fungovať tak ma opravte.
Menil som zapaľovač do auta a na tom mám žltý,červený a čierny.Ten žltý je tam na to aby ako sa otočí páčkou do prvej polohy začnú svietiť parkovačky, osvetlenie budíkov atď. Začal svietiť aj zapaľovač.Ak by sa napojil červený z rádia na žltú zo zapaľovača tak by sa rádio zaplo a ako by sa vypli svetlá tak by sa rádio vyplo.

_________________
Punto mk1 40kw 55s-už nemám
Punto mk1 65kw 90elx
Punto mk1 63kw Sproting


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 30 bře 2019, 07:36 
Offline
Začátečník

Registrován: 29 bře 2019, 18:14
Příspěvky: 3
Gambler dakujem, tak by to malo byt lenze ja ten zlty kabel jednoducho nemam. Ako ho mam dorobit? Odkial potiahnut? Vie niekto prosim poradit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 30 bře 2019, 17:52 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2018, 21:16
Příspěvky: 128
Bydliště: Hlohovec
Zo zapaľovača vedú tri kontakty stačí si zobrať odtiaľ žltý Obrázek

_________________
Punto mk1 40kw 55s-už nemám
Punto mk1 65kw 90elx
Punto mk1 63kw Sproting


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 30 bře 2019, 20:42 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2007, 16:06
Příspěvky: 2321
Bydliště: Havířov
AR 147 jsme měli,ale teď si nevybavuju jak to tam s radiem bylo :roll: na Stilu i Bravu II máme automatické zap/vyp rádia po zap/vyp zapalování takže je divné že AR 147 by to neměla. Nevrtal se v tom už někdo? Třeba tahle funkce předchozího majitele srala ( přiznám se,i mě to taky někdy vadí když se radio samo zapíná) Není ten káblík z konektoru jen vyndaný a někde zapadlý?
Gembler: myšleno dobře ale fungovat to podle mě nebude,pač timhle bys akorat jen vyřešil to,že radio by šlo spustit jen při rozsvěcených světlech. Ten červený kablik je trvalé napětí přivedeno do radia,ten žlutý (12V spínaných po zap.zapalování) by mělo být na jiné pozici v ISO konektoru.

_________________
P U N T O 75 ELX r.96
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Lancia Y 1.2 16V/59kW r.02 Unica
BravoII 1.4T 16V/88kW r.08 Emotion

AR 147 1.6TS r.01...
TIPO 1.4 r.94...
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
UNO 1.5 MPI r.87
............už jen ve vzpomínkách


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 31 bře 2019, 08:43 
Offline
Začátečník

Registrován: 29 bře 2019, 18:14
Příspěvky: 3
Dakujem vam vsetkym za rady, vyriesene kupou noveho radia ktore sa da vypnut aj zapnut manualne.
Inac ten autozapalovac ma celkom zaujal, ked zoberiem odtial ten zlty kablik, bude autozapalovac fungovat? Len tak pre info sa pytam, vrtat sa v tom uz asi nejdem...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojenie autoradia alfa
PříspěvekNapsal: 01 dub 2019, 11:01 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2018, 21:16
Příspěvky: 128
Bydliště: Hlohovec
Bude fungovať mne svieti keď zapnem svetlá,dalo by sa to použiť na nejaké dodatočné osvetlenie.

_________________
Punto mk1 40kw 55s-už nemám
Punto mk1 65kw 90elx
Punto mk1 63kw Sproting


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz