Ne, to byla moje chyba, tlačil sem na něj ať "rychle", bo familie chtěla brmbrmbrm. A příští týden to bude zase tak. Pod auto nepolezu, nechám to něm (nic mě to nestojí, teda materiál jo, ale práci od něj mám zadara).
Tak to možná nebude tak žhavé, od čtvrtka pod Pindicou sucho, žádný další flek, ten jeden ve čtvrtek možná byl jen skápnutý pozůstatek Liborovo úsilí. Budu to sledovat a dyž bude i dál sucho, gabat už do teho nebudu.
Jo, byl to (o5 nečekaný) boj, ale nakonec sa povedlo.... Pindica začala hlásit expirovaný servisní in(g)terval (časový, ne kilometry), taxem ji připíchnul na tu svoji diag Launch a... začal kurwovat, zaboha to nešlo najít (reset servisních in(g)tervalů). Už sem to vzdal, ale paxe mi ve škebli rozsfítilo a.... už si nepamatuju proč, před nějakou dobou sem na té diag vypnul wifi a ta sfiňa čínská dyž je bez připojení, tak nenabízí kompletní menu. Sem teda tu wifi zase zprovoznil a .... najednou to šlo, objevila sa rubrika reset in(g)tervalů a šla použít. Mně z těch zatracených čankajšků asi yebne, už po kolikáté sem s tím heblem narazil NATO, že "musí" být online jinak prostě eeeee.