MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od pavproch »

Sem to nenaspal celé, takle je to správně acelé:

..... proto budu až do smrti (své i jejich) udržovat při životě jak Pindicu, tak m4Zlika, Leguána i firemního brambora2 bez ohledu NATO, kolik to bude stát.

Btw, proboha proč nende ten příspěvek upravit? Takle blbě "vytunit" phpBB, gdotogdygde viděl ?!?!?! Tfuj.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Reklama

Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Upravit to jde jen chvilku.
Než naházet desetitisíce do shnilý káry která se sype a evidentně se bude sypat a hnít dál, tak bych dotáhl z Itálie něco v dobrým stavu a úplně bez koroze. (Někde z oblasti kde to nejezdí v soli ani to neni u moře)
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

I nějaké takové harakiri sem zvažoval, ale ne, je ftom příliš mnoho rizik/neznámých. Svoju Pindicu znám jak svoje boty, tak do ní a nejen do ní, i do svých ostatních autovraků (abych je udržel při životě a protáhnul skrz STK) budu (a ráth) holt budu sypat penys.

Navíc, jak už tu zaznělo, ten její motor je "věčný" (narozdíl od motorů v mých baworácích) a fungující / spolehlivý motor to je základ každého autí. Kastle sa dá vyvařit. Za penys, samozřejmě.
Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Ten motor ale je v každý stejný Pandě.. Ty máš ale někde mouchu v elektrice a nikoho kdo je schopný to najít, takže dobrý "železo" ti moc nepomůže.
Kastli vyvaříš ale i když dáš klempířovi raketu tak za dva roky to vyleze znova. Navíc reznou i nápravnice, šusplechy a taky veškerý šrouby, pak na autě něco dělat je pakárna. JIstota svýho krámu nebo nejistota jinýho stejnýho auta.. Tak si uděláš výlet na dovolenou do Itálie a pořádně si jí prohlídneš, auto znáš tak víš na co koukat. To svoje střelíš (mno za moc to neudáš) nebo zaparkuješ na díly (kardan atakdále).
Chápu že k tomu máš citovej vztah, ale jestli to chceš mít ještě X let tak je lepší najít auto v top stavu a úplně bez koroze, to ti vydrží dalších minimálně 10 let, tohle budeš každý dva roky vyvařovat a sypat další a další prachy.. Psal jsi něco o 50k, vyřešit elektriku dalších klidně 20 za ECU, to už jsi na 70k.. Podle mě nesmysl.. Známá tady nedávno prodávala hezkou za 40, měla to na vození děcek do školky = málo najeto, podvozek OK, čistý udržovaný auto atd.
+ ještě nemáš dobrýho mechanika (a můžeš ho obhajovat sebevíc, podle popisu bych mu nechal leda vyměnit olej a to bych se ještě bál že heverem orve prahy..). Vidíš ho přes růžový brejle. Mno ale nebudu do tebe rejt ;)
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Já tady už ale spal, že souhlasím s Michalem že sypat hromady peněz do těch mých autovraků je ekonomický nesmysl, ale u/ve mně jednoznačně vítězí můj zatvrzelý konzervatismus až zpátečnictví = sem zamrznul okolo roku 2000 a fše novější je u mě ABSOLUT NOGO.
tomass
Fiaťák

Příspěvek od tomass »

V dnešní době bych se bál dovozu mnohem víc, než dřív. Chce to někoho, kdo rozumí mezinárodnímu právu a dovozu a zařídí to. Nebude to kradený, sestavený z několika aut, nebo s podvodnými daty v databázi. Možná to zní divně, ale zcela jsem ztratil důvěru k ojetině bez papírového TP. I na STK mám blbý pocit, že odjíždím jen s lejstrem A4, bez záznamu do TP.
Takovej člověk něco stojí a ne málo. Viděl jsem několik videí na Youtube od lidí, co dováží. Na levný auto se to nevyplatí si někoho brát. Na drahý auto už je škoda si někoho brát a kupovat ojetinu. To bych si vzal spíš nový menší a jednoduchý. Dnes už je to začarovaný kruh.
Fungl nový Seicento 2025 z Mironetu. Řidič je z Xindlvajíčka
Odpovědět

Zpět na „Panda“