MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Moderátor: peta.smolik
Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Lemy a prahy z nových plechodílů kastle koupených (zřejmě) v Pšonsku, ten podběh vyvařuje DIY z kusu plechu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Reklama
Budu citovat (zhruba) Michalovu ranní SMS: "Dyž sem otevřel práh na druhé straně, vysypalo se na mě shnilého půl auta. Takže sochám z plechu." Hmmm, autovrak. Kéžby se mu to ale povedlo vysochat...
Ref diag Launch X431 pro ty moje brmbrbrm.
Nemá někdo nějaký nápad, jaxe do toho dostat dovnitř a "přepsáním registrů uvnitř" teho čankajška (s těma aktualizacema a připojením) definitivně vyfakovat?
(= sem spokojen s tím, jakmito fčíl pro ty moje autovraky funguje, nic víc už nechcu/nepotřebuju).
Tak pokračování: Po boji semi podařilo z té diag "vyhnat" fšecky (pro mě) zbytečné softvéry (= nechal sem si tam enem BMW, Fiat, VW a Schade) ale i přesto ta sfiňa furt prudí s aktualizacema a co třicet dní i odmítá se spustit, dokud ji nepřipojím k fernetu... protože sem NATO nepřišel, čostým, abytoneprudilo, písnul sem CZ dodavateli, kde sem to heblo kupil, a ... odpověděli přesně ftom smyslu "nasrat čankajškom":pavproch píše: NASRAT čankajškom a automatickým aktualizacím (čehokoli)!
Navenek sa to tváří jako Androit (mobil?) = dyž to pomocí USB připíchnu k PC, tak do toho není normálně vidět dovnitř.Aktualizace bohužel nelze standardním způsobem vypnout. Zařízení je navrženo tak, aby během aktivního předplatného nabízelo aktualizace a zároveň vyžadovalo občasné připojení k internetu kvůli ověření licence, typicky přibližně jednou za 30 dnů.
Nemá někdo nějaký nápad, jaxe do toho dostat dovnitř a "přepsáním registrů uvnitř" teho čankajška (s těma aktualizacema a připojením) definitivně vyfakovat?
(= sem spokojen s tím, jakmito fčíl pro ty moje autovraky funguje, nic víc už nechcu/nepotřebuju).