MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Moderátor: peta.smolik
Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Jak už je u ve vztahu mně vs AR.net standardem: NAPROSTO DOKONALÝ SERVIS ZÁKAZNÍKŮM (a to dokonce v mém přypadku neska s Pindicou ZADARMO!) - MOCLIKRÁTE KUJU!!! A hluboce smekám.. 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Reklama
Ty jo, tak už i na (slaboučkou) Pindicu došlo, tohle teda podporovat/platit nebudu: Fčera už zase hladové woko = Orlen RpR a chtěl sem do ní jako dycky nalít V100 (aby místo 44 kilowattů jich tam bylo 44,5
) a V100 (stojanových) 48,50. Tak dostala normální BA95NA za (taky stojanových) 42,50 (na B-kartu levněji). Po asi 5-ti letech výhradně na V100, to sem zvjedaff, co NATO bude říkat.
Mě bylo divný, proč jezdí míň aut. Dneska jsem tankoval bez přemýšlení 100 oktan jako vždycky, za 49,90 Kč. Těch 5% se hravě ušetří na plynulejší jízdě, když se míň aut motá kolem. Kdyby byl benzín za 60 Kč a zase další polovina aut, než dnes, bral bych to.
Fungl nový Seicento 2025 z Mironetu. Řidič je z Xindlvajíčka
Dám to i sem i dyž to nenisu o PIndici:
Cifiks, tak už i poslední větší a stabilní zákazník mé skomírající firmy sa k nám otočil zády (dotyčný odešel a s novým člověkem si nerozumím ani zdaleka tak dobře - čti: nepadli sme si do woka/ucha), asi/zřejmě/určitě budu muset znova a ešče víc přehodnotit (čti: ořezat) svoje plány, jak se (aspoň trochu důstojně a hlavně bez stresů) dožít důchodu.... pokud teda mě to moje "blbě" nezabije dříff. Chjo no.
Tudíž na 99% do konce roku z firmy "propustím" brambora2 (a do té doby zřejmě NEbudu swapovat ani nic na něm dělat) = dám ho i s tím náhradním motorem + spoustou dílů na ten swap a na podvozek asitak za kilo. Dyby něgdo měl zájem ....
BMW e90 preface 330i N52 6MT RWD, ca 250kkm, žere wolej (proto ten náhradní motor), původně stříbrná, nyní v černé folii, 18" kola staggered.
Cifiks, tak už i poslední větší a stabilní zákazník mé skomírající firmy sa k nám otočil zády (dotyčný odešel a s novým člověkem si nerozumím ani zdaleka tak dobře - čti: nepadli sme si do woka/ucha), asi/zřejmě/určitě budu muset znova a ešče víc přehodnotit (čti: ořezat) svoje plány, jak se (aspoň trochu důstojně a hlavně bez stresů) dožít důchodu.... pokud teda mě to moje "blbě" nezabije dříff. Chjo no.
Tudíž na 99% do konce roku z firmy "propustím" brambora2 (a do té doby zřejmě NEbudu swapovat ani nic na něm dělat) = dám ho i s tím náhradním motorem + spoustou dílů na ten swap a na podvozek asitak za kilo. Dyby něgdo měl zájem ....
BMW e90 preface 330i N52 6MT RWD, ca 250kkm, žere wolej (proto ten náhradní motor), původně stříbrná, nyní v černé folii, 18" kola staggered.
BMW e90 preface 330i N52 6MT RWD, ca 250kkm VIN: PP96962
- kola Style 296 18“ staggered, podložky 10 mm
- snížený podvozek, pružiny HR, tlumiče Koni FSD + nové náhradní dopředu Bilstein B8
- vepředu brzdy S2NHA 340mm/4pístek
- Sport stabilizátory Eibach
- LSD Quaife, zkrácený diff
- původně stříbrná, od 2018 v černé folii, hodně „dírek“ a poškození
- motor a SW bez úprav
- žere wolej ca litr na 500km 10w50 (proto ten náhradní motor, prý má najeto jen 118tis km)
- pravidelný servis á 15tis (olej+filtry), ve 150kkm „obrovský“ preventivní servis, vyměněno vše okolo motoru
- pár nových náhradních kostí př. stabilizátoru Delphi
- dálniční nálepka CZ2026
- dva plnohodnotné klíče + nouzový
Připravené díly na motor:
- nová těsnění + jednorázové šrouby
- nová spojka Valeo
- silenbloky pod motor
- olej separátor s hadicema
- díly na rozvody
- filtr olejový, filtry vzduchu
Prodej z firmy, plátce DPH CZ/EU, místo prodeje CZ-75662, k dispozici ca konec června.
Moje prvotní představa o ceně za vše je ca 100k+DPH (= k jednání).
Kontakt tady skrz SZ nebo SMS +420 šestnuladva 527 346 nebo prochazka zavináč pp-tech.cz
- kola Style 296 18“ staggered, podložky 10 mm
- snížený podvozek, pružiny HR, tlumiče Koni FSD + nové náhradní dopředu Bilstein B8
- vepředu brzdy S2NHA 340mm/4pístek
- Sport stabilizátory Eibach
- LSD Quaife, zkrácený diff
- původně stříbrná, od 2018 v černé folii, hodně „dírek“ a poškození
- motor a SW bez úprav
- žere wolej ca litr na 500km 10w50 (proto ten náhradní motor, prý má najeto jen 118tis km)
- pravidelný servis á 15tis (olej+filtry), ve 150kkm „obrovský“ preventivní servis, vyměněno vše okolo motoru
- pár nových náhradních kostí př. stabilizátoru Delphi
- dálniční nálepka CZ2026
- dva plnohodnotné klíče + nouzový
Připravené díly na motor:
- nová těsnění + jednorázové šrouby
- nová spojka Valeo
- silenbloky pod motor
- olej separátor s hadicema
- díly na rozvody
- filtr olejový, filtry vzduchu
Prodej z firmy, plátce DPH CZ/EU, místo prodeje CZ-75662, k dispozici ca konec června.
Moje prvotní představa o ceně za vše je ca 100k+DPH (= k jednání).
Kontakt tady skrz SZ nebo SMS +420 šestnuladva 527 346 nebo prochazka zavináč pp-tech.cz
Dyž to s tím prodejem brambora2 i s náhradním N52 nevyjde (dávám si NATO ještě celý čebren), tak už vím, co a kde (ešče možná zato i něco malinko firma dostane).
Tak to je asi to nejhorší řešení, který může být u pojízdnýho auta. 4 Kč za kg. Pokud odečtou za dopravu, tak dostaneš na ruku "krásných" 3 000 Kč.
Fungl nový Seicento 2025 z Mironetu. Řidič je z Xindlvajíčka
Tak, to sem teda zvjedaff, esli to (už zase) přivolám, je to vlastně půlrok od kvalifikované kuntroly elektriky a promazání všech kontaktů/pinů fšudemožně a P1220 od té doby ANI RAZ. Tak to snad fuckt bylo vono (něgde nějaký nedobrý kuntakt). Brrrr, snad se mi to nevrátí jak bumerang.