MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od pavproch »

Bláboly. Tečka.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Reklama

pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

To bylo nepřesné, přesněji (upravit to už nende): Bláboly bez znalostí souvislostí. Tečka
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
radek.s
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od radek.s »

pavproch píše: 24 led 2026, 16:14
pavproch píše: 18 led 2026, 13:41 ta čínská sfiňa si stejně nějakou "aktualizaci" udělala sama, i dyž sem ji nedal souhlas, HAJZL jeden čankajšký.
Fčíl sem si s tím čankajšským zkurwencem doma hrál a fuckt, ten hajzl si při zapnutí zase aktualizoval FW (protože v dosahu domácí wifiny) i dyž má aktualizace SW odemně zakázané. Taxem mu hajzlovi zakázal/znefunkčnil i tu domácí wifinu, furt/dál tam sfítí 135 čekajících aktualizací (FUCK OFF!), doufám jen že ten hajzl bude bez připojení fungovat trvale (= že v sobě nemá něco, co ho bez připojení znefunkční). ZASRANCI ŠIKMOOKÍ.
Že diagnostika přestala s Fiatem fungovat správně může být způsobeno nedokončenou aktualizací nebo nějakou starší chybnou aktualizací, která bude určitě už opravena novější aktualizací. Já také nejsem příznivcem něco aktualizovat když to funguje správně, ale pokud už to nefunguje správně a není vadný HW, je potřeba aktualizovat. Bez toho tu diagnostiku asi neopravíš. To není diagnostika za pár korun, podle počtu čekajících aktualizací tam podpora výrobce je, protože je těchto diagnostik v servisech asi docela dost a musí fungovat. Doporučuji tedy aktualizovat, věřím že pak bude s Fiatem zase fungovat, pokud tedy nemá nějaký HW problém.
Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
Odpovědět

Zpět na „Panda“