Právě je 21 kvě 2019, 06:43





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 27 úno 2016, 15:08 
Offline
Začátečník

Registrován: 27 úno 2016, 14:53
Příspěvky: 2
Ahojte,neviem mi niekto poradit s mojim problemom?
Mam Fiata Doblo 2016 a nemam v nom tempomat,jazdim na dlhe trasy tak by sa mi ziasiel.Nevie niekto ako a za kolko sa da domontovat? co budem potrebovat ...

Vopred dakujem


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2016, 17:04 
Offline
Znalec

Registrován: 11 říj 2010, 20:09
Příspěvky: 861
Bydliště: ivanka pri dunaji
Teoriticky ma tempomaty tusim tss group, neviem ci aj na tvoje doblo. A malo by to byt relavne jednoducha montaz. Kabelaz z plynoveho pedalu, zrajme z brzdy a mozno spojky. Mali by mat redukcie na konkretne auta takze v podstate plug and play a sa mi zda ze cca 200-300e to stoji neviem presne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 27 úno 2016, 20:26 
Offline
Začátečník

Registrován: 27 úno 2016, 14:53
Příspěvky: 2
Dakujem za rychlu odpoved :)

Nad takouto alternativou som sa nezamyslal... ale urcite zvazim ked nebude ina moznost. Myslel som doroit original packu ...
ALE PEKNE DAKUJEM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 úno 2016, 12:08 
Offline
Znalec

Registrován: 11 říj 2010, 20:09
Příspěvky: 861
Bydliště: ivanka pri dunaji
Tam je aj packa v tom, pripadne panel, posobi to celkom elegantne, ale cenu neviem. Ale asi nizsia ako original.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 21 lis 2016, 21:08 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 lis 2016, 20:33
Příspěvky: 10
Bydliště: Košice
Zdravím,
toto isté riešim aj ja,už som si zohnal 2ks páčky aj s tempomatom a pre multifunkčný volant, ktorý som si dorobil tiež a funguje... Tempomat som zatiaľ nespustil, musím to ešte ošetriť - zapojil a namontoval som to iba dnes.
Rezervné páčky DELPHI aj so spirálovým káblom mám na predaj... Cena 120€


Přílohy:
Poznámka: Páčky s tempomatom komplet
packy1.jpg
packy1.jpg [ 86.19 KiB | Zobrazeno 2761 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 28 dub 2018, 19:40 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 lis 2016, 20:33
Příspěvky: 10
Bydliště: Košice
Takže, tempomat som sidomontovala spustil, je to fantastická vec, kto potrebuje a má záujem môžem namontovať aj Vám... Páčky ešte mám... kontaktujte ma na 09036098https://auto.bazos.sk/inzerat/85258695/FIAT-Cruise-Control-Tempomat-montaz.php


Přílohy:
DobloCC.jpg
DobloCC.jpg [ 49.57 KiB | Zobrazeno 1559 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 08 črc 2018, 11:19 
Offline
Začátečník

Registrován: 05 bře 2017, 11:48
Příspěvky: 27
Zdravím. Něco k této problematice. Jelikož přemýšlíme o novém doblu, tak máme za sebou návštěvu autosalonu a tam jsem mimo jiné řešil dodatečné dodělání výbavy. Bylo mi řečeno, že nic co není ve výbavě při koupi vozu nejde dodatečně dodělat. Mlhovky, tempomat, jiné rádio atd. Prý to mají tak, že když objednáš vůz s určitou výbavou, tak jej udělají hedwarově ale i softwarově tak, že nic nodomontuješ. Např u auta bez mlhovek není příprava, kabeláž, ale i softvare na dodatečné domontování. To se mi zdá jako nějaká blbost. Slyšel už někdo něco podobného?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 08 črc 2018, 12:01 
Offline
Začátečník

Registrován: 02 bře 2015, 17:34
Příspěvky: 13
V něčem mají asi pravdu. Ale třeba mlhovky - pokud se po vyndání nějaké výplně dají fyzicky dát do nárazníku, tak pak bude logicky nutné tam natáhnout kabel a dát vypínač na palubovku - pokud tam je ovšem kde. třeba starší auto jako Felicia měli na středovém panelu možnost asi 5 tlačítek a fabrika je obsadila dle výbavy. A ty si pak případně vyndal výplň a dal si tam své tlačítko na co si potřeboval.

Oni tam určitě kabeláž pro nic za nic nepotáhnout. všechno to pro ně jsou peníze. Spíš de třeba o to aby i ten nárazník na to byl přizbůsobený. Dřív to bylo tak jak píšu nahoře. nárazník byl univerzál a buďto tam byla mlhovka nebo výplň, ale dost věřímu tomu, že dnes už to tak asi nebude.

A další výbava, která by musela komunikovat z řídící jednotkou, tak to je už asi vyšší liga. K tomu se musí vyjádřit někdo, kdo s tím má zkušenost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 08 črc 2018, 12:27 
Offline
Začátečník

Registrován: 05 bře 2017, 11:48
Příspěvky: 27
Beru to podle dosavadního vozu co máme Ford Galaxy 2002. Tam je snad příprava na kdejaké světýlko. Ale jak píšeš, asi je to o šetření.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Montaz tempomatu 2016
PříspěvekNapsal: 27 led 2019, 17:54 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 lis 2016, 20:33
Příspěvky: 10
Bydliště: Košice
Do Dobla sa dá domontovať čokoľvek všetko je otázka hardware ktorý treba doplniť a potom software, ktorý treba upraviť cez diagnostiku v proxy... Riešil somtempomat, hmlovky cúvací senzor originálny a všetko funguje...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz