nedalo mi to, tak som pozrel do eLearnu,jedine čo by mohlo robiť zápach vo ventilácii sú predradene odpory na prepínanie otáčok ventilátora
 tak som odekloval blok kúrenia, a po urputnom boji vytiahol peľový filter, (len tak pre zaujímavost,ten čo navrhoval interier zabudol že občas treba ten filter vymeniť, zavadzá odkladacia skrinka od spodu) Cez otvor pre peľový filter je vidieť na výkonové odpory, sú priamo v šachte cez ktorú je v tlačení vzduch do kúrenia, že by tam boli kvôli chladeniu
  tak som odekloval blok kúrenia, a po urputnom boji vytiahol peľový filter, (len tak pre zaujímavost,ten čo navrhoval interier zabudol že občas treba ten filter vymeniť, zavadzá odkladacia skrinka od spodu) Cez otvor pre peľový filter je vidieť na výkonové odpory, sú priamo v šachte cez ktorú je v tlačení vzduch do kúrenia, že by tam boli kvôli chladeniu   , inak nechapem že v tejto dobe používajú primitívne regulovanie otáčok, ale znižovanie nákladov na výrobu si to žiada, a zas pre zaujímavosť, ak ten odpor zhorí tak jeho cena nepôjde aj tak pod 33€,
 , inak nechapem že v tejto dobe používajú primitívne regulovanie otáčok, ale znižovanie nákladov na výrobu si to žiada, a zas pre zaujímavosť, ak ten odpor zhorí tak jeho cena nepôjde aj tak pod 33€,