Příspěvek
od Banshee » 07 pro 2013, 18:12
Moje auto pred Bravom bolo Punto MK2-cize uz s cockovymi svetlami. Po presedlani do Brava som bol presvedceny,ze to bude svietit lepsie,no pri prvej nocnej jazde som bol velmi sklamany,oproti puntu to bolo da sa povedat rovnake. Mozno je to aj tou H1ziarovkou,predsa su mensie ako H7 takze vseobecne maju slabsi sv.kuzel.Samozrejme hned na druhy den som tam buchol NB od Osramu,kusocek sa to zlepsilo no stale to nebolo ono. Takze vyriesila to prestavbova sada s teplotou 4300k-takato sa dava aj do seriovych xenonov a je to taky kompromis medzi zltou a modrou farbou,vyssie svietivosti su uz na ukor videnia za horsich podmienok,neide mi o predvadzanie sa.
Svieti to vyborne,dialkove skoro nepouzivam,mam nastavene svetla,nik mi zatial neblikal alebo nieco podobne a takisto pri kontrole problem nebol. Ak dojde cas na STK,je to prehodene do povodneho stavu za 10minut aj s cigaretkou. Nevyhoda je mozno vyssia cena vybojok-od 9eur/kus,ale v tejto sade mam uz treti rok povodne a stale drzia.Rozhodne odporucam.Stale nechapem tie sialene priplatky u vyrobcov za xenony,nikdy by som tolko nevyhodil,zrejme to chcu este stale drzat ako prvok luxusnejsej vybavy drahsich vozidiel.
-
Přílohy
-

- SV2.jpg (129.24 KiB) Zobrazeno 2962 x
-

- SV1.jpg (164.68 KiB) Zobrazeno 2962 x
Bravo 198 1.4 T-jet Sport