Právě je 23 zář 2019, 20:11





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 21 úno 2017, 11:22 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2015, 12:55
Příspěvky: 1213
Bydliště: Brno
Nemá to na boku tlačítka na hlasitost?

_________________
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno


Nahoru
 Profil  
 

PříspěvekNapsal: 21 úno 2017, 11:23 
Offline
Začátečník

Registrován: 05 zář 2014, 04:26
Příspěvky: 38
Vitaml píše:
Nemá to na boku tlačítka na hlasitost?


No ma, ale jsou to jen tlacitka a ne kolecko.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 úno 2017, 11:53 
Offline
Začátečník

Registrován: 25 črc 2013, 16:37
Příspěvky: 12
Taky bych se podival na rozmery jestli se ti tam vejde a kvuli zámkum cena noveho kose taky neco stoji
nevidel sem tam CAN takze asi nepujde ovladani na volantu a mozna i nepujde pustit.
Zkousel sem 4radia 2 sem spustil 2 ne.Pisou pro jaka auta to radio je Fiat sem nevidel.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 úno 2017, 21:27 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
no cestou domu jsem to trenoval a na stredovym panelu mozna tlacitka mackat pujdou, jde si oprit palec.. prave na telefunu za jizdy nenaklikam nic, akorat me to jen rozcili. Radia s koleckem na hlasitost zase maji stare androidy nebo cenove k 200 dolarum, nechapu ze to cinan neuboucha levnejc, androidi telefony dela za 60 dolaru. zatim hazim flintu do zita :(
edit: tohle skoncilo ve wishlistu
http://www.banggood.com/7-inch-Car-GPS- ... 89793.html
+ android
+ cena a doprava je konecna (jak jsem zminoval direct mail je bez celniho rizeni)
- musi se resit ramecek a pripadne prikoupit kamera na couvani.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 úno 2017, 15:03 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 18 srp 2015, 16:53
Příspěvky: 60
Bydliště: Praha 9
Na bazaru jsem našel toto, je to už v Čechách, bez cla atd. https://www.sbazar.cz/fro.jak/detail/20587694-2-din-autoradiogps-android-dotykoveusb

_________________
Bravo II 1.4 16V 66kW - bejvalka
Tipo sedan 1.4 70kW


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 srp 2017, 21:30 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
rozhoupal jsem se konecne na to cinske radio a vysledek je ze bych ho asi doporucil. To co se me nepovedlo byla koupe klonu cinkeho radia kde nefunguje touchpad na kraji kde jsou tlacitka a nema CAN. To puvodni se jmenuje rm-ct0009, takze si na to kdyztak dat pozor a koupit radio ktere se tak jmenuje. U vas v brave by mohlo fungovat ovladani z volantu pres CAN, takze by nemelo vadit ze to ma hlasitost na touchpadu + jdou mapovat ruzne funkce na ostatni tlacitka. Jeste jedna vyhradu mam ke konstrukci, chce to rozebrat a zalit tavkou nebo silikonem kondenzator a tlumivku ve zdroji, je skoro jistota, ze se casem utrhme.
Je to levne radio, na ebayi kolem 4000 v EU nebo u cinana za ~3200. hledat 'rm-ct0009'
jinak to ma vsechny funkce co se tu drbaly, couvaci kamera, wifi, usb, gps, atd

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 říj 2017, 20:18 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
Klon toho mojeho kramu s androidem 6 za hodne zajimavou cenu...
https://www.banggood.com/7-Inch-2DIN-HD ... s=category
Kdyby bylo v puntu 2din radio, uz by bylo na ceste, docela se android osvedcil :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 říj 2017, 20:21 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2015, 12:55
Příspěvky: 1213
Bydliště: Brno
Bez knoflíku bych to nechtěl.

_________________
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 22 říj 2017, 21:58 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
Jo, matlani po displeji za jizdy je otravny a neprijemny (spotify prakticky neovladatelny), ale u bravy by to melo jit naroubovat na ovladani na volantu. Takze samotny knoflik neni takovy problem.... mohlo by to zvladnout CAN bus? a urcite to zvlada ovladani externima tlacitkama zapojenyma do odporove site. Ja bych na to musel obetovat ovladani tempomatu a to se me nechtelo, jina tlacitka tam nemam :( Kdyz si da clovek praci, tak to radio jde prekvapive dobre integrovat do auta, zvlast ty s podporou CAN


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017, 10:28 
Offline
Začátečník

Registrován: 07 úno 2010, 21:42
Příspěvky: 11
Máte někdo zkušenosti s něčím takovým
https://www.aliexpress.com/item/Idoing-Steering-Wheel2Din-Car-Capacitive-Video-DVD-Player-For-Fiat-Bravo-Multimedia-GPS-Navigation-Android-7/32754138501.html?spm=2114.search0104.3.44.pZ0CSp&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10065_10151_10344_10068_10345_10342_10343_10340_10341_10541_10562_10084_10083_10304_10307_10302_10539_5080015_10312_10059_10313_10314_10534_10533_100031_10604_10603_10103_10594_10557_10596_10595_10142_10107,searchweb201603_25,ppcSwitch_5&algo_expid=fb3952d2-bea8-4bc5-8c57-92dbb292454f-6&algo_pvid=fb3952d2-bea8-4bc5-8c57-92dbb292454f&rmStoreLevelAB=2
mělo by to být přesně místo origo radia.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017, 14:52 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
to neni zrovna levny autoradio, pocitej s tim ze DHL to bude clit a to velmi draho, stavalo to ~600 a prihodi te k tomu 20%. To bych to radeji koupil v cechach nebo se to da sehnat na ebay z EU - germanie / uk za podobne penize jak v cine.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017, 15:08 
Offline
Začátečník

Registrován: 07 úno 2010, 21:42
Příspěvky: 11
No pak otazka jestli radsi nedat ramecek a poridit univerzalni 2din. Tam je ta cena zase jinsi jak tyto "speciale".


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017, 17:24 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
Schodou okolnosti tvrdej bob zrovna vydal video o instalaci cinskyho androidu a 'chvali' sluzby procleni DHLka :)
https://www.youtube.com/watch?v=U8fif6Nm8HU


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 úno 2019, 12:15 
Offline
Zkušenej Fiaťák

Registrován: 11 pro 2015, 16:47
Příspěvky: 258
Sory, ale 2din android za 12000+ je dost mimo.... tenhle topic. A na bangoodu / ebayi i nejaka forma reklamaci celkem funguje.
Btw ten muj kram po roce a pul... furt plne funkcni :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 úno 2019, 12:27 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2015, 12:55
Příspěvky: 1213
Bydliště: Brno
Objednávám na Ebay i několikrát do týdne, ale taky vše v pohodě, jednou se mi pokazila kamera do auta, po měsíci, vrátili peníze, když je něco špatně, pozná se to skoro vždy hned a návraty zde fungují velice dobře.
Jde jen o to správně si objednat, prostudovat všechny parametry a mnoho věcí se dá prohlédnout na Youtube.

_________________
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz