Jak vlozit obrazek

Všetko ohľadne systému, funkcií, problémov...

Moderátor: peta.smolik

Pravidla fóra
Táto sekcia slúži ako poradňa ak Vám na fóre nefunguje niektorá funkcia alebo ste si všimli technickú chybu.
Pred prispením sa uistite že odpoveď na vašu otázku sa nenachádza vo FAQ.
milosh
Admin
Příspěvky: 294
Registrován: 28 srp 2005, 11:14

Jak vlozit obrazek

Příspěvek od milosh » 29 srp 2005, 17:00

Protoze se novi clenove ptaji stale na to same, tak tady je postup, jak jej vlozit.

Pokud mate obrazek jiz nekde na netu, tak sem staci vlozit odkaz a obrazek se zobrazi.

napr. ODKAZ-KDE-MAM-OBRAZEK a pak tento text cely oznacit a kliknout na IMG.

takze to bude vypadat napr. Obrázek ale bez tech mezer !!!

Pridavani obrazku rovnou sem do fora z disku vaseho pocitace bude mozne casem, musim sem dodelat fotogalerii, jako to je napr. na webu http://www.daewooclub.com/album.php

Dotazy?? nejsou :lol:

Reklama
 

matesxxx

Příspěvek od matesxxx » 12 zář 2005, 21:54

Už tedy lze vkládat obrázky rovnou z disku???

milosh
Admin
Příspěvky: 294
Registrován: 28 srp 2005, 11:14

Příspěvek od milosh » 16 zář 2005, 10:08

matesxxx píše:Už tedy lze vkládat obrázky rovnou z disku???
jakmile opravime galerii tak to pujde 8)

macek000
Začátečník
Příspěvky: 17
Registrován: 27 bře 2006, 09:59
Bydliště: jižní čechy

foto

Příspěvek od macek000 » 18 dub 2006, 23:09

Chlapi udělejte ty stránky pořádně at můžeme vkladat fota se svými miláčky.Aby jsme mohli vkládat fotky jak se co opravuje a tak se podělit o své znalosti.čau.

milosh
Admin
Příspěvky: 294
Registrován: 28 srp 2005, 11:14

Re: foto

Příspěvek od milosh » 19 dub 2006, 16:07

tak to hod do galerie :wink:

macek000
Začátečník
Příspěvky: 17
Registrován: 27 bře 2006, 09:59
Bydliště: jižní čechy

velikost foto

Příspěvek od macek000 » 24 dub 2006, 11:20

I ta velikost co tam píšeš je moc veliká,musel jsem to zmenšit.makej na tom,jinak tu nic neuvidíme.čau.

macek000
Začátečník
Příspěvky: 17
Registrován: 27 bře 2006, 09:59
Bydliště: jižní čechy

velikost foto

Příspěvek od macek000 » 24 dub 2006, 11:32

tak jsem to hodil do galérie,ale je to tam tam malinký,že není skoro nic vidět.Foto s vetší velikostí tam nelze umístnit.Proto nespi a pracuj na tom.nezlob se ,čau. :evil:

Uživatelský avatar
Chevron
Fiaťák
Příspěvky: 136
Registrován: 05 říj 2005, 08:09
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chevron » 25 dub 2006, 23:48

A co treba pouzit tohle http://www.imageshack.us/ :wink:

jery
Začátečník
Příspěvky: 43
Registrován: 23 bře 2006, 18:25

Příspěvek od jery » 26 kvě 2006, 13:26

ahoj nemůžete to vkládání udělat obvyklým způsobem, nejsem programátor abych luštil hieroglyfy čus

pavproch
Fiaťák
Příspěvky: 197
Registrován: 20 led 2006, 13:18

Příspěvek od pavproch » 26 kvě 2006, 14:17

jery píše: ahoj nemůžete to vkládání udělat obvyklým způsobem, nejsem programátor abych luštil hieroglyfy čus
2jery: Vkládání tagů s odkazem na obrázek (již publikovaný kdekoli na webu) je u PhpBB OBVYKLÝM a JEDINÝM MOŽNÝM způsobem jak jej zobrazit.
milosh píše:
matesxxx píše:
Už tedy lze vkládat obrázky rovnou z disku???

jakmile opravime galerii tak to pujde
2Milosh: rovnou z HDD? - to snad ne?!?

milosh
Admin
Příspěvky: 294
Registrován: 28 srp 2005, 11:14

Příspěvek od milosh » 30 pro 2006, 19:55

Tak nahravani fotek z vaseho pc uz nebude problem 8)

onc
Znalec
Příspěvky: 751
Registrován: 07 pro 2005, 12:52
Bydliště: okr.PV

Příspěvek od onc » 30 pro 2006, 23:58

milosh píše:Tak nahravani fotek z vaseho pc uz nebude problem 8)
... tak to je super darecek pod stromecek ... :D
... hlavne se tim usetri starosti s uploadem na nejaky preplneny servry ...
DIKY :P
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...

anonyme
Zkušenej Fiaťák
Příspěvky: 303
Registrován: 26 dub 2006, 23:18
Bydliště: PRAHA 12

Příspěvek od anonyme » 21 led 2007, 00:58

snažím se nahrát do svého uživatelského profilu obrázek. Velikost mám do 120 i kapacitu menší než je stanovena, formát JPG. Stále mě však je po odeslání hlášeno "Obrázek postavičky musí být typu .jpg, .gif nebo .png." takže, kde to tedy je špatně?

milosh
Admin
Příspěvky: 294
Registrován: 28 srp 2005, 11:14

Příspěvek od milosh » 21 led 2007, 10:27

anonyme píše:snažím se nahrát do svého uživatelského profilu obrázek. Velikost mám do 120 i kapacitu menší než je stanovena, formát JPG. Stále mě však je po odeslání hlášeno "Obrázek postavičky musí být typu .jpg, .gif nebo .png." takže, kde to tedy je špatně?
posli mi ho na mail, pridam ti ho. milosh(zav)centrum(tecka)cz

milosh
Admin
Příspěvky: 294
Registrován: 28 srp 2005, 11:14

Příspěvek od milosh » 21 lis 2007, 23:45

tak UKAZTO mod uz zase funguje 8)

Odpovědět

Zpět na „Technická podpora“