Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
inak aj mna to napadlo že na n-centro na parkovisko, lebo to nebýva nejak moc zaplnené a dá sa tam kludne aj sadnuť niekde ked len na kávu.phuff píše:a co tak na streche N-Centra, resp. v pripade menej priazniveho pocasia v podzemnom parkoviska OC Mlyny.. A odtial do nejakeho foodu, alebo McDonaldu, co je v obchodnom dome.. hm?
NR Galeria - MLYNY ........nooo dobry napad , aspon si zablekame vyfukmi v tom parkovisku ,to bude iny rachot ked pojde tolko punt ,to musime nahrat na videophuff píše:a co tak na streche N-Centra, resp. v pripade menej priazniveho pocasia v podzemnom parkoviska OC Mlyny.. A odtial do nejakeho foodu, alebo McDonaldu, co je v obchodnom dome.. hm?
sak do NR sa pojde cez HlohovecPalis píše:sak je do dalej aj od tt a problem ze ja nemam ani dialnicnu tak enviem jak sa zariadim pdola toho ci ma tt vyprava znaky abo nie mno a datum yb bol tiez dobry mne to ej v podstate jedno ja nerobim som stale doma
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |