další rušení doufam už nebude, protože bysme měli zaplnit skoro celý penzion (zatím to tak vypada, takze ok),.. jinak mista bych asi musela dat k prodeji a nebyli tam sami, což je blby.

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

rad ostanem aj na noc
 rad ostanem aj na noc  da sa postel rezervovat na 50percent? Z BA odchadzam skoro rano v sobotu do cz, mam zastavky v Havlickovom Brode, potom idem za Prahu, dalej Neratovice a v nedelu Prostejov, Olomouc, Brno.
 da sa postel rezervovat na 50percent? Z BA odchadzam skoro rano v sobotu do cz, mam zastavky v Havlickovom Brode, potom idem za Prahu, dalej Neratovice a v nedelu Prostejov, Olomouc, Brno.

.... a také je otaznik u Martyho kvuli praci.
 .... a také je otaznik u Martyho kvuli praci. 
 )
) jestli bude ještě sníh tedy, tak u penzionu se to dá.
 jestli bude ještě sníh tedy, tak u penzionu se to dá.
 ale to bude šup šup a už budu na cestě na bobrovou. Katy můžu tě poprosit, nevím jestli jsi nějak rozdělovala pokoje, ale já bych s pavlíkem raději samotné dvoulůžko, pač ten samík se naodnaučil štěkat a nerada bych, aby mi ho pak někdo přerazil, protože neumí zavřít klapačku
 ale to bude šup šup a už budu na cestě na bobrovou. Katy můžu tě poprosit, nevím jestli jsi nějak rozdělovala pokoje, ale já bych s pavlíkem raději samotné dvoulůžko, pač ten samík se naodnaučil štěkat a nerada bych, aby mi ho pak někdo přerazil, protože neumí zavřít klapačku  Děkuji
 Děkuji    

nekdo Brno a okolie pojede
 nekdo Brno a okolie pojede 
 ale az nekdy po páte hodine nejdrive...
 ale az nekdy po páte hodine nejdrive... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |