Moderátor: peta.smolik

nahradit se nicím nedá, je to prostě věc, na základě které se elektronika airbagu řídí. ano,.můžeš to odpojit, ale při nárazu ti nic nevystřelí. pokud chceš měnit tuto dečku, musíš sedalo rozpárat ve švech a dečku vyměnit, po té sedadlo ve švech zašít.Bela píše:Ešte tu nikto neriešil,ako treba vybrat tú decku,aby som nepoškodil potah sedadla,či vôbec vystrelí pri náraze airbag spolujazdca,ked je vadná,či sa dá nahradit nejakou elektronikou.nevidel som ani ziadne fotky ako to vlastne vyzerá.

mel jsem to dole ......
   mel jsem to dole ......

No jo.nic sa rozparovat ani zosivat nemusikecka píše:nic se rozparavat a sesivat nemusi

mel jsem to dole ......

je to jednoduche ....
   je to jednoduche ....
 Co to je za úkon
 Co to je za úkon  Ja som decku už vybral,na internete som nasiel nejaku nahradnu schemu s jednym 100 Ohm odporom a diodou,zapojil som ho
 Ja som decku už vybral,na internete som nasiel nejaku nahradnu schemu s jednym 100 Ohm odporom a diodou,zapojil som ho  znova som si zaplatil
 znova som si zaplatil  

diagnostiku v servise a chybu mi nadalej ukazuje
 diagnostiku v servise a chybu mi nadalej ukazuje  
   je to cele na
 je to cele na   
   aj na ebay som nasiel simulator vaziacej decky
 aj na ebay som nasiel simulator vaziacej decky  za 68€
 za 68€   na potvoru už vsetky kusy predali
 na potvoru už vsetky kusy predali 
 decka je stale zapojena
 decka je stale zapojena  , decka sa nema ako zatazit a hlaska uz nepride. Samozrejme musis na diagnostike po prevedeni flasoveho tuningu vymazat chybu.
 , decka sa nema ako zatazit a hlaska uz nepride. Samozrejme musis na diagnostike po prevedeni flasoveho tuningu vymazat chybu.A to jako proc. CO si myslis ze dela ta decka, Na zklade zatizeni generuje nejaky odpor, kterym BC rozpozna obsazeni sedadla.Sporting 1.2 píše:To Bela:
Na odporik s diodkou uplne zabudni.
No to asi tezko....... mel si to vyndane ??? asi ne ze ale tak na boku te decky jeste nekaja jednotka ktera to vyhodnocuje a dava info jednotce airbagu........Geeker_cz píše:A to jako proc. CO si myslis ze dela ta decka, Na zklade zatizeni generuje nejaky odpor, kterym BC rozpozna obsazeni sedadla.Sporting 1.2 píše:To Bela:
Na odporik s diodkou uplne zabudni.
 ,kde by som to mohol zohnat a za kolko?
 ,kde by som to mohol zohnat a za kolko? 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |