Zdravím,
v servisu mi při  výměně spojovací tyče řízení zjistili, že samotné řízení teče. Prosakuje olej.
Za originál chtějí nejakých 30 tis. Opravuje to někdo a dá se to vůbec opravit? Je to Croma 2.4JTD 2008.

Oprava řízení - teče olej
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Oprava řízení - teče olej
Ten samý problém řeším momentálně na své cromě 2.4 také. Z hřebenového servořízení vytéká servo kapalina. Firma na této intenetové adrese http://www.mihocar.cz" onclick="window.open(this.href);return false; mě nabídla repasi řízení za 5.200Kč + poštovné. Zítra tam odesílám vadné servo řízení a max. do 1 týdne posílají opravený díl se zárukou zpět. Tak snad bude vše O.K.  

Re: Oprava řízení - teče olej
Tak ja jsem jeste hledal a nasel jsem firmu S2 group z Bohumina. Ta to dela za 4999,-  Na aukru.cz maji docela perfektni hodnoceni. Tak ji asi risknu.
 Na aukru.cz maji docela perfektni hodnoceni. Tak ji asi risknu.

Na aukru.cz maji docela perfektni hodnoceni. Tak ji asi risknu.
 Na aukru.cz maji docela perfektni hodnoceni. Tak ji asi risknu.Re: Oprava řízení - teče olej
Tak ve středu jsem odeslal starý kus a v pátek mi přišel repasovaný kus. Vzhledem k tomu, že je to schodné s oplem vectra C, měli to skladem a odeslali to hned. Cena 5400,- včetně poštovného