u Š130 raz za tritisíc km dolejem  liter oleja a som v pohode
Moderátor: peta.smolik
 najazdené 5800km, málo
 najazdené 5800km, málo   . Jazdím ešte aj na starej plechovici, v manualy píšu tak šalamunský o výmene oleja, že ak sa jazdí mesto tak do roka, viac ako 75% jazdím mimo mesta, alebo ak nieje najazdené 30k.tak tiež do roka, dnes som volal do servisu a tam mi povedali že stačí na budúci rok
 . Jazdím ešte aj na starej plechovici, v manualy píšu tak šalamunský o výmene oleja, že ak sa jazdí mesto tak do roka, viac ako 75% jazdím mimo mesta, alebo ak nieje najazdené 30k.tak tiež do roka, dnes som volal do servisu a tam mi povedali že stačí na budúci rok   s tým rokom to nedomysleli, lebo auto bolo vyrobene vo february 2010 a predané júl 2010, čo si o tom myslíte
 s tým rokom to nedomysleli, lebo auto bolo vyrobene vo february 2010 a predané júl 2010, čo si o tom myslíte 
 lebo tiež si myslím že ten olej po roku nič moc, bežne aj na starej plechovici mením po roku
  lebo tiež si myslím že ten olej po roku nič moc, bežne aj na starej plechovici mením po roku
 , proste u tychto novych motorov je mala spotreba oleja dan za nizsie straty trenim, tym padom lepsiu spotrebu paliva, su pouzite tensie kruzky myslim...
, proste u tychto novych motorov je mala spotreba oleja dan za nizsie straty trenim, tym padom lepsiu spotrebu paliva, su pouzite tensie kruzky myslim...  , treba ten olej proste vymenit skorej, max po 15000, sledovat obcas hladinu, doliat..., da sa s tym zit
, treba ten olej proste vymenit skorej, max po 15000, sledovat obcas hladinu, doliat..., da sa s tym zit   , co potom problemy dizlov s pribudanim oleja po neukoncenych regeneraciach DPF ?
 , co potom problemy dizlov s pribudanim oleja po neukoncenych regeneraciach DPF ?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |