právě dodělávám svého sportinga tak by se hodilo trochu konzultace
Moderátor: peta.smolik
 Vlastním taky sportinga a pomalu si ho dávám do stavu, který mi bude vyhovovat.Dej info jaké provádíš změny.
  Vlastním taky sportinga a pomalu si ho dávám do stavu, který mi bude vyhovovat.Dej info jaké provádíš změny. každopádně pokud nerozumíš elektronice tak se do toho nepouštěj protože předělání elektriky by tě asi vyšlo na nemalé peníze někde v servisu
 každopádně pokud nerozumíš elektronice tak se do toho nepouštěj protože předělání elektriky by tě asi vyšlo na nemalé peníze někde v servisu  jinak motor sedne na převodovku, i na držáky, tím to ale končí a dál se musí vše vyrábět a upravovat.
 jinak motor sedne na převodovku, i na držáky, tím to ale končí a dál se musí vše vyrábět a upravovat. .Jinak teda rozvody pasujou z ty 1.1 jo?
 .Jinak teda rozvody pasujou z ty 1.1 jo?rozvody ne...AliG píše:Tak tos mě uklidnil.elektrika mi problém nedělá jen mě zajímalo to cos nevynechal a to jest že to sedí jak na převodovce tak na úchytech a nemusim zbytečně řezat do kastle.Jinak teda rozvody pasujou z ty 1.1 jo?

dneska dodělám uchycení stabíku a šup na kola
 dneska dodělám uchycení stabíku a šup na kola 

no co... snad to je udělané pořádně... No byl bych rád aby to umělo upalovat
 no co... snad to je udělané pořádně... No byl bych rád aby to umělo upalovat 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |