Nerad sa dajak predvadzam ... tak zato aj moj postoj , ale myslim si ze modrásek si to zasluzi aby sa vedelo ze bol a snehulienka sa zatial stavia

Tak modrásek bol mojou srdcovkou ale nakoľko uz bol stary (94 rv) a mal som aj dobre aj zle spominky nan tak ma vela naucil
 a zato som rad.
 a zato som rad.Tak ked prišla možnosť dalsieho GT tak som sa rozhodol ze pojde preč a kupilo sa (96rv) sice bolo biele a malo tazku chorobu hlavy tak som najprv ho musel dat do poriadku kusok

Prvé bude modrásek a par fotky z jeho cesty.
Potom bude uz iba Snehulienka.

ci fotky budes hadzat tuna alebo inde,to je len dusevna radost z toho ze ta nieco bavi a si nasiel clovek svoj smer kde rad nechava svoj cas a vie ze co robi ho to bavi a mu aj to dielo usmev vycari,pokial niekto zo seba na oko,v komunikacii,v chovani nerobi doleziteho je 100 čistý,tak sup sem dalsie fotky..a ja by som rad aj fotku puntasa modreho ako vyzera teraz tzv. v trune
 ci fotky budes hadzat tuna alebo inde,to je len dusevna radost z toho ze ta nieco bavi a si nasiel clovek svoj smer kde rad nechava svoj cas a vie ze co robi ho to bavi a mu aj to dielo usmev vycari,pokial niekto zo seba na oko,v komunikacii,v chovani nerobi doleziteho je 100 čistý,tak sup sem dalsie fotky..a ja by som rad aj fotku puntasa modreho ako vyzera teraz tzv. v trune