asi preto že motor nebol zohriaty, za den som urobil 190km a priemerna spotreba bola 6,2litra
 asi preto že motor nebol zohriaty, za den som urobil 190km a priemerna spotreba bola 6,2litra  čo ma potešilo, ale priemerna rychlost 48km/h
  čo ma potešilo, ale priemerna rychlost 48km/h   myslím že je možne dosiahnut realnu spotrebu ako udaava vyrobca,otačky stale do 3000, sem tam viac pri predbiehaný, porovnavam to so svojou starou plechovicou škoda130L, ta po 24 rokoch a 200000km ma vonku spotrebu 5,9litra na 100km, zatial som spokojný,ale idem aj tak do predajny reklamovat chýba asi ukončenie nasavacieho potrubia pri chladiči
 myslím že je možne dosiahnut realnu spotrebu ako udaava vyrobca,otačky stale do 3000, sem tam viac pri predbiehaný, porovnavam to so svojou starou plechovicou škoda130L, ta po 24 rokoch a 200000km ma vonku spotrebu 5,9litra na 100km, zatial som spokojný,ale idem aj tak do predajny reklamovat chýba asi ukončenie nasavacieho potrubia pri chladiči  
dna 6.jula2010 som naštívil predajnu kde som kuupil Bravo2, tak ukončenie hadice sania sa u modelu plus2010 nedodaava
 predajca mi ukazal model 2009 tam to bolo ale u modelu2010 nie, že ak to tam chcem tak iba objednať,
 predajca mi ukazal model 2009 tam to bolo ale u modelu2010 nie, že ak to tam chcem tak iba objednať,ale idem k ku spotrebe, mam už vyše tristo km a priemerna spotreba 5.8 litra, jazdím kľudne a do 3000 otačok, zatial
 hlavne brzdím motorom, ale inak ešte skuusim nabrat benzím pokial nevypne pištol, potom odjazdím a zas dotankujem a vypočítam priemer, lebo tie palubene počitače niekedy pekne klamuu
 hlavne brzdím motorom, ale inak ešte skuusim nabrat benzím pokial nevypne pištol, potom odjazdím a zas dotankujem a vypočítam priemer, lebo tie palubene počitače niekedy pekne klamuu  

a ešte jedna finta, okrem brzdenia motorom, ak sa rozbehneš na požadovanú rýchlosť, stačí o trošku povoliť plynový pedál ale tak aby rýchlosť neklesla a spotreba padne aj o pollitra
  a ešte jedna finta, okrem brzdenia motorom, ak sa rozbehneš na požadovanú rýchlosť, stačí o trošku povoliť plynový pedál ale tak aby rýchlosť neklesla a spotreba padne aj o pollitra   ak jazdíš dlhšie trasy bolo by dobre mať tempomat, ten vie lepšie narábať s plynom ako človek
 ak jazdíš dlhšie trasy bolo by dobre mať tempomat, ten vie lepšie narábať s plynom ako človek