Master cod
Moderátor: peta.smolik
Master cod
Zdravim mam mensi problem a to radio connect nav+ som namontoval aj s novim firware v11. vsetko ide ako ma ale ak pretocim kluc tak mi naskoci tabulka ze mu mam zadat master cod.
a teraz chcem sa spitat viem nejak vygenerovat kod ako na visteone alebo ako to dokazem urobyt aby som nic neposkodil myslim radio by sa nic nestalo a aby som nejak prisiel na kod.Dakujem.

- Reklama
Re: Master cod
Lubos011 píše:Zdravim mam mensi problem a to radio connect nav+ som namontoval aj s novim firware v11. vsetko ide ako ma ale ak pretocim kluc tak mi naskoci tabulka ze mu mam zadat master cod.a teraz chcem sa spitat viem nejak vygenerovat kod ako na visteone alebo ako to dokazem urobyt aby som nic neposkodil myslim radio by sa nic nestalo a aby som nejak prisiel na kod.Dakujem.
Zde to můžeš stáhnout http://uloz.to/xNK53i2/fiat-stilo-by-visteon-exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
Re: Master cod
Tak ten generacny program co vygeneruje to je super ale na Visteony nie na Connect Nav+ ale poriesene po dvoch dnoch poriesene.Musel som prehrat este raz firmware. v.11 kod uz nepita.