Budú aj tie Nejaké už aj sú, len není čas to nahodiť do PC. A pneumatiky sú značky Nexen N6000. Recenzie hovorili o dobrej stabilite na vode no horšie to je so spotrebou, ale na Punťovy tak veľké kolesá spravia spotrebu aj keby boli na spotrebu označované indexom A
4 doors, more whores! Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Kúsok áno. Stalo sa mi to pár dní po tom čo som ho tam nahodil ale zháňam už z Cupri ten pod nárazník a ak sa nepodarí tak asi kúpim celý nárazník na Bravu a vyrežem si ho znova
Ako ste si užili slnečnú nedeľu vy? My sme s Punťom od rána trochu experimentovali s budíkmi čo sa nakoniec celkom podarilo Preleštili límce a na malej prechádzke sa nám podarilo spraviť z jedného lízatka dve. Suma sumárum, Slovenské cesty:Punťo 1:0
Přílohy
Dnes sa podarila jedna "umelecká" :P
IMAG0280 - kópia.jpg (126.45 KiB) Zobrazeno 3230 x
Experiment.
IMAG0290.jpg (131.77 KiB) Zobrazeno 3230 x
Tak opäť sa hlásim ale teraz s malou prosbou. Dnes mi dorazili fólie. A jedna z nich bola určená na svetlá tmavá čierna ak to niekto pozeral, tak určite vie. Na tých fotkách všade to vyzeralo tak normálne nie moc tmavé a niekde som čítal že tá tmavšia je lepšia ako bledšia že tú ani nevidno. Ale čuduj sa svetu.. Dnes som to nahodil a čo sa nestalo? Svetlá sú úplne čierne v tme to je ešte v norme všetko krásne vidieť ale bojím sa že cez deň niekto kvôli tomu do mňa napáli, poprípade čo s tým budú robiť policajti? Nemáte s tým nejakú skúsenosť? Či to nejako časom zbledne alebo?
Přílohy
IMAG0377.jpg (139.16 KiB) Zobrazeno 3176 x
IMAG0380.jpg (132.46 KiB) Zobrazeno 3176 x
Zdravím Páni. Tak problém so svetlami vyriešený Nejaké novinky.. Punťo je nepojazdný odišla cievka a tak ideme na 3 valce, zato zvuk jak Mustang Dúfam že sa to do víkendu zbúcha. Ale čo od Vás chcem. Mám možnosť kúpiť predné pružiny jedná sa o Momo Corse F050. níženie údajne -40 až -50 majiteľ mi to nevedel presne povedať a cena je priateľná. Ale trochu som tu hľadal a zneistel som. Neviem posúdiť či sú ozaj kratšie keďže som ich naživo nevidel len na fotke a tak sa obraciam na Vás. Sú ozaj kratšie oproti originálom? Prikladám aj fotky.
Přílohy
tlmice.JPG (255.49 KiB) Zobrazeno 3118 x
struna.JPG (198.54 KiB) Zobrazeno 3118 x
nazdar...na pohlad nemusia byť pružiny dlhšie resp kratšie ako píšeš....zníženie môže robiť tvrdosť pružiny, počet závitov a tak....čiže je to fakt na človeku čo ti pružiny predáva že či je pravda čo hovorí...podla obr moc neusúdiš
Takže ony môžu byť v podstate rovnako veľké ako originálne ale znížiť auto môžu aj tak? Pretože som hľadal a skoro všade boli nové športové pružiny kratšie a nižšie oproti originálom a tieto vyzerajú dosť podobne ako originálne až na farbu a výrobcu. Preto som sa rozhodol obrátiť na Vás nech nekupujem mačku vo vreci. Za tú cenu by ma to na konci ani tak neštvalo ale predsa.. Ale v konečnom dôsledku mi asi neostáva nič iné len sa spoľahnúť na predajcu
- nie som si úplne istý, ale zdá sa mi, že mám vpredu presne tieto isté pružiny, sadlo si to akorát o tie cca 4cm ... a presne, tú dlžku nerieš, proste to musíš vyskúšať na aute.
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Tak toto som nevedel. Ďakujem vám A ešte jedna vec, je nejak moc dôležité to koľko je na tých pružinách najazdené? Aby neboli opotrebované alebo čo. Zničené nevyzerajú byť ani zlomené nič. Len aby neboli už "unavené"
Tak moje tlmiče sú ešte relatívne v poriadku A na jeseň by som chcel ísť do nového podvozku tak by to mohlo vydržať dovtedy. Ďakujem Vám veľmi pekne. Zas som o niečo múdrejší Pružiny som dnes objednal a v priebehu týždňa by sa mohli aj nahodiť