ale nebol som na punte tak nemam fotku... ale snehu tam teda bolo habadej
 ale nebol som na punte tak nemam fotku... ale snehu tam teda bolo habadej  a drifty samozrejme boli tiez to by som nebol ja
 a drifty samozrejme boli tiez to by som nebol ja  

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 ale nebol som na punte tak nemam fotku... ale snehu tam teda bolo habadej
 ale nebol som na punte tak nemam fotku... ale snehu tam teda bolo habadej  a drifty samozrejme boli tiez to by som nebol ja
 a drifty samozrejme boli tiez to by som nebol ja  

... príp. ma celkom zaujalo aj toto:
  ... príp. ma celkom zaujalo aj toto:
tak toto je megaMatto píše:Pepoxx
SskokK - je to fotené hore na Čertovici
... inak zasa mám červíka v hlave, čo myslíte hodily by sa k mojej striebornej čierne disky... príp. ma celkom zaujalo aj toto:

fotku na puntě ale nemám (i když mám mk2), kupoval jsem je nedávno, tak až na jaře.....
 fotku na puntě ale nemám (i když mám mk2), kupoval jsem je nedávno, tak až na jaře..... Ale tie modré, za mňa určite áno
 Ale tie modré, za mňa určite áno  Odlíšiš sa, bude to niečo nové, je to decentné a pekne to k tomu sedí
 Odlíšiš sa, bude to niečo nové, je to decentné a pekne to k tomu sedí 
 :
- dakujem Kovvalskemu, že ma ne upozornil
 :
- dakujem Kovvalskemu, že ma ne upozornil 
 A tie svetlá by tam myslím docela aj pasovali, ale to nechám na teba
  A tie svetlá by tam myslím docela aj pasovali, ale to nechám na teba  
 .Take nieco mam natom druhom Punte,len neviem kedy uz dam nejake foto.Mnoho roboty a malo volna.
 .Take nieco mam natom druhom Punte,len neviem kedy uz dam nejake foto.Mnoho roboty a malo volna. me gusta
 me gusta   Puntu určitě seknou, tenhle sty se na něj prostě náramně hodí
 Puntu určitě seknou, tenhle sty se na něj prostě náramně hodí 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |