Není to ostřikovač, ale doslova malé vodní dělo. Maximální spokojenost.

Zkušennost s montáží: Nádobka v autě má motorek zasunutý zespodu. Nový motorek mám proto napojený ke dnu nádobky přes vyrobenou redukci hadičkou dlouhou asi 15 cm. Připravil jsem si držáček vlastní výroby z nerezového zemnícího pásku a motorek umístil vodorovně (naležato). Musí být umístěný pod úrovní dna nádobky, aby se zaplavoval kapalinou, není totiž samonasávací ani na minimální rozdíl hladiny - to jsem zkoušel už doma v umyvadle. Připojím hadičky, naleju kapalinu a nadšeně stříkám dopředu, dozadu, dopředu, dozadu ....... Po zhruba 20 sekundách konec a motorek běží, ale už nenasaje. Spojovací hadička je zaplavená, je v ní několik bublin. U nádobky jsem měl otevřené víčko, tak nemohlo dojít k podtlaku. Zkouším stříkat znova, nasaje. Po 20 sekundách se totéž opakuje. Odmontovávám motorek a protože se blíží tma, tak motorek připevňuju vázacíma páskama svisle k vedlejší kabeláži do prostoru vnitřní části plastového nárazníku (jinde není na svislé umístění u Seicenta místo). Motorek funguje dokonale a k přerušení už nedošlo. Celou cestu do práce si vesele stříkám na okno.

Motorek musí být bezpodmínečně jen ve svislé poloze, jak zamýšlel výrobce. Za těchto okolností je vhodný k úpravě kamkoliv. Propojovací hadička z PVC 6/4 v sání dlouhá okolo 15 cm, nesnižuje výstupní tlak.