Vymena vstrekovačov
Moderátor: peta.smolik
Vymena vstrekovačov
Nazdar Mám otazku  menil  už  z vas niekto  vstrekovače na diesli Mám bravo  1.9 multijet  85 kw pri štarte to  na čierno  zadimi a počut nepravidelný  chod motora ale po chvili  to prestane Znamy v servise mi  povedal že su to  vstreky preto  tie štarty s čiernym dymom su tam bosachcke vstrekovače chcel by som ich dat na stolicu  odskušat nevie z vas nikto  ake su ceny repasov  popripade nový  diel najazdene mám  140 000 km .

Fiat Bravo 2008 1.9 Multijet 85Kw včelička :)

- Reklama
Re: Vymena vstrekovačov
Ak ma vozidlo 140 tkm,  tak silno pochybujem ze su to vstrekovace / nechcem sa dotknut toho mechanika /, ako su na tom egr,  vaha vzduchu ? Prepadovy test sa robil? 
Skus teda naliat do nadrze Techron D a vyjazdit par nadrzi,

Skus teda naliat do nadrze Techron D a vyjazdit par nadrzi,
marea 1,8  
bravo 2 1,9 mjet 120

bravo 2 1,9 mjet 120
Zatial som iba pri tom ze by som to dal na stolicu a podla toho by sme sa pohli dalej ako mne to nerobi nejake problemy len ked som bol s autom v servise tak mi to znami povedal ze su na odpis vstreky .

Tankujem len na omv auto som kupil ked malo 100 000km bohvieco tam liali pred tym A ver mi ze nechodim na spotrebu 

Problem vyriešení  Vstreky su ok boli  na stolici  zistilo  sa že snimač chladiacej kvapaliny ukazoval -15 preto  dlhšie žhavenie asi cca 6sek plus dym na čierno  a kolisajuce otačky  po odpojeni  snimač vykazoval hodnotu - 40 čo je dobre dal sa nový  snimač všetko  ok žhavi  ako  ma štartuje ako  ma