Moderátor: peta.smolik
Ahoj, jednoduše nějakým hmatem už nelze, tedy:gigi píše: 02 zář 2021, 13:03 Mám najeto 80 000 km,takže na autor. servis kašlu. Jen nevím jak se zbavit té svítící kontrolky,že mám navštívit servis. Nějaká rada by prosím nebyla? Děkuji.
Úplně ti rozumím, já měl jen první a poslední garančku u FM za 4 700,- zlodějina. Olej přelili (nenechali ani pořádně vytéct - nový byl tmavší), problémy na kterém jsem upozornil nevyřešili - jen stupidní výmluvy. Brzda po promazaní autorizákem zadrhávala - sám jsem promazal vodítka a už OK. Kolega měl v OV první servis levný ale na 2. se zahojilim.scale píše: 01 zář 2021, 19:22Nevím přesně odkud jsi, ale pokud chceš neautorizovaný servis, můžu doporučit s vlastní dobré zkušenosti tento: https://www.slafis.cz/index.php?page=O% ... ice&id=001Reason píše: 31 srp 2021, 06:58 Já se právě poptával na cenu v Ústí nad Labem a chtějí 3500 Kč . Původně jsem chtěl jít jen na 1 garančku ale za tyhle prachy fakt nevím.
Tiež mi zmizla po tisíc km, ale pri 90 tisíc km zas vyskočilam.scale píše: 10 čer 2023, 08:18Ahoj, prosím tě, zmizela ti tedy ta hláška servisu po ujetí 1000 km natrvalo ?Mirek35 píše: 09 zář 2021, 13:18 Ahoj. Servisní interval sám zmizí po ujetí 1000km, vlastni zkušenost a doufám že už se neobjeví![]()
Já mám jít teď v červenci na 4. servisní prohlídku, ale když mi řekli,že mě to bude stát 8000 kč, tak na to kašlu a nechám si udělat servis už jinde. Akorát nechci,aby mi stále vyskakovala hláška servisu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |