Blikánie palivovej kontrolky

Vše co se týká Punta MK3

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
roman.r
Začátečník
Příspěvky: 2
Registrován: 15 úno 2014, 20:55

Blikánie palivovej kontrolky

Příspěvek od roman.r »

Zdravím , dnes som naštartoval auto , niečo vypísalo na displeji ohladne airbag , neviem presne čo. Ide o to , že mi bliká kontrolka paliva , ručička je na nule , tak isto aj aj teplota je na nule , tachometer a otáčkomer tiež na nule , nejde rádio , svietia kontrolky na abs, riadenie , a červený výkričník . tak isto nejdú ani smerovky . Nestretol sa niekto s týmto , alebo nejaké nápady čo by to mohlo byť? Auto ináč ide normálne , prešiel som s tým asi 20 km.
Reklama
 

tomass
Fiaťák
Příspěvky: 138
Registrován: 04 dub 2013, 17:21

Re: Blikánie palivovej kontrolky

Příspěvek od tomass »

Tak popořadě. Pokud nejdou budíky, tak to je něco, co mají společného. Může to být pojistka k přístrojové desce, nebo zem přístrojové desky.

Rádio mívá jinou pojistku, tak bych se přikláněl k té zemi, případně je pravděpodobnější silová pojistka pro celý okruh. To jsou ty velké maxi na 30 - 60 A. Jestli vypadla tato silová pojistka, tak byla vadná, nebo je někde zkrat a brzy po výměně vypadne znova.

ABS a řízení jsou také pod silovou pojistkou. Nevím jestli každé zvlášť, nebo dohromady, ale vysvětlovalo by to spíš tu jednu silovou pojistku.
Nic složitějšího bych zatím nehledal, protože třeba řídící jednotka zase nemá mít souvislost s rádiem, aspoň si to myslím.
Odpovědět

Zpět na „Grande Punto“