MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Moderátor: peta.smolik
Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Do prtele práce - ca měsíc byl klid, neska mám Pindicu pučenou na celý den, poprdávám s ní okolo firmy a.... už 3x nouzák, nulovatelný opakovaným startováním jako vždy. Takže dyž je vlhko a okolo nuly (nemrzne fest a sucho jako to bylo do fčerejška) tak to zřejmě blbne nejvíc )to by fuckt mohla být něgde nějaká vlhkost)... už ať je pátek a ať tam ten auto-elektrikář něco najde, pls... 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Reklama
A jedna polo-off-topíč stížnost:
Fčíl sem potkal jedneho takového podobného = sebemenší zatáčka, tak rači 30 nebo i míň, i dyž je už mokro a neklouže to, zato na rovince dycky vypálil až někam ke stovce a před další zatáčkou brzdil na tu třicku.... Prostě udiot za volantem (shodou okolostojičností to byla Pindica podobná té naší ...)řidičBOB píše: Vzkaz všem (ne)řidičům za volanty: nejhorší smrt je z vyděšení
Už druhý den jezdím Cuprou v předohrabu a fakt to není na to, abych jel ve vesnici 30 a mimo ni 40![]()
Do prtele práce = zase autovraky. Drahá 3/4 mě upozornila, že fčera jí Pindica 2x nezabrzdila, a jo mně neska taky hned po vyjetí = tvrdý pedál prakticky bez brzdného účinku, paq už dobrý. Musím to řešit ASAP, to je KUWA NEBEZPEČNÉ.
Jestli je stejný počasí jak tu, tak debil je naopak ten kdo do zatáčky vlítne jakoby bylo mokro v létě.. Týden velký mrazy, v noci pod nulou ve dne +1, do tocho chčije nebo je mlha = kdekoliv to spláchne sůl a silnice je promrzlá, tak tam to namrzá a místo mokra máš 50m vlhkýho ledu a i těch 30 je víc než dost. Borec to nejspíš už někde potkal, zabruslil si tak teď radši brzdí ve všech zatáčkách..
Mnohem chytřejší než to kalit jak vlétě a pak nadávat na silničáře že to nebylo jen mokrý...
btw taky ty velký fleky ledovky jsou taky, a samozřejmě i auta po příkopech...
Tvrdej pedál ale silou to brzdí: nefunguje posilovač, obvykle děravý podtlaky (nejčastější - ty hadičky od sání k posilovači; u nafťáků je vývěva), příp. prasklá membrána v posilovači nebo prorezlý těleso posilovače.
Podobně pedál ztvrdne když máš vyplej motor a několikrát šlápneš na brzdu - vyšlapeš podtlak = přestane posilovat..
Jestli nebrzdí ani silou tak je zásadní problém pedál, HVB.. Např. petflaška mezi pedálem a podlahou
Nouzák za vlhka - to směruje na kabeláž/ konektory... Kabely prokousaný od hlodavců, ohnilý piny atd. atd. Nebo jde vlhko do snímače polohy klapky/ plynu, ale když jsi to měnil a žádná změna tak málo pravděpodobný..
Možná to souvisí a hlodavec ti kromě kabeláže prokousal i hadičky podtlaku
btw taky ty velký fleky ledovky jsou taky, a samozřejmě i auta po příkopech...
Tvrdej pedál ale silou to brzdí: nefunguje posilovač, obvykle děravý podtlaky (nejčastější - ty hadičky od sání k posilovači; u nafťáků je vývěva), příp. prasklá membrána v posilovači nebo prorezlý těleso posilovače.
Podobně pedál ztvrdne když máš vyplej motor a několikrát šlápneš na brzdu - vyšlapeš podtlak = přestane posilovat..
Jestli nebrzdí ani silou tak je zásadní problém pedál, HVB.. Např. petflaška mezi pedálem a podlahou
Nouzák za vlhka - to směruje na kabeláž/ konektory... Kabely prokousaný od hlodavců, ohnilý piny atd. atd. Nebo jde vlhko do snímače polohy klapky/ plynu, ale když jsi to měnil a žádná změna tak málo pravděpodobný..
Možná to souvisí a hlodavec ti kromě kabeláže prokousal i hadičky podtlaku
Ne, hlodavec nenisu, je tam plašička. Fungující. Palubka ani diag nic hledeně brzd, ABS apod neukázala. Duse objednát (URGENTNĚ) k Michaloi, holt to spojím i se servisem (wolej, filtry) o 2 kkm dřív než plán.
Neska sa ftom (=elektrice) od rána hrabal zkušený mj i auto-elektrikář, proměřil/zkuntroloval úplně fšecko, co ste mi tady kelektrice radili a NULA, NIC, nikde žádný zlomený kábel, blbý kontakt, rez, voda apod. P1220 tam ale zase byla fpamjeti, jako dycky. Tudma cesta taky teda nevede (a já nevím jak/co/kdy dál, fpalici semito ale rozleželo, tu extra drahou novou ECU - prozatím - objednávat nebudu). Mušit teda, sakra, vymysléééét, jakdál....
Neska sa ftom (=elektrice) od rána hrabal zkušený mj i auto-elektrikář, proměřil/zkuntroloval úplně fšecko, co ste mi tady kelektrice radili a NULA, NIC, nikde žádný zlomený kábel, blbý kontakt, rez, voda apod. P1220 tam ale zase byla fpamjeti, jako dycky. Tudma cesta taky teda nevede (a já nevím jak/co/kdy dál, fpalici semito ale rozleželo, tu extra drahou novou ECU - prozatím - objednávat nebudu). Mušit teda, sakra, vymysléééét, jakdál....
Plašička je spíš maják kterej ukazuje směr k chutnýmu autu
Nefunkční posilovač ti žádná diagnostika ani ABS hlásit nebude.
1. prohlídni všechny hadice podtlaků jestli nejsou děravý. Může být i děravá membrána v některým podtlakovým ventilu a vzduch to cucá přes ní.
Nová ecu = rozmar milionáře.. Za to pořídíš několik bazarových motorů i s ECU... Z levných jednoduchých pokusů je ještě vyměnit celý svazek motoru - nemusíš nic pájet jen přecvakáš konektory..
Problém tam je, musíš najít lepšího autoelektrikáře/autotronika, kterej opravdu umí hledat a měřit, a má taky vybavení = hlavně osciloskop a umět ho použít...
Kostry - ty je třeba proměřit v zátěži (bez zátěže nic nezjistíš), nebo fyzicky zkontrolovat = rozpojit, očistit, máznout a znova připojit.
Nefunkční posilovač ti žádná diagnostika ani ABS hlásit nebude.
1. prohlídni všechny hadice podtlaků jestli nejsou děravý. Může být i děravá membrána v některým podtlakovým ventilu a vzduch to cucá přes ní.
Nová ecu = rozmar milionáře.. Za to pořídíš několik bazarových motorů i s ECU... Z levných jednoduchých pokusů je ještě vyměnit celý svazek motoru - nemusíš nic pájet jen přecvakáš konektory..
Problém tam je, musíš najít lepšího autoelektrikáře/autotronika, kterej opravdu umí hledat a měřit, a má taky vybavení = hlavně osciloskop a umět ho použít...
Kostry - ty je třeba proměřit v zátěži (bez zátěže nic nezjistíš), nebo fyzicky zkontrolovat = rozpojit, očistit, máznout a znova připojit.
dík, ale.. Nechám to na Michalovi, ať sa ftom hrabe.
Jo, futerý mu to odvezu, hurá. A jaxem se koukal, esli to bude nový posilovač, tak enem ca dvojka (matriál bez prce), ufff.
Btw, drahá a juniorkou nemají sebemenší zábrany s tím yezdit i přes velký kopec (brr, já bych to strachy nedal) - byly na bježkách v Karlowicach přes Soláň a prý to brzdilo bez klopýtnutí.