MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od pavproch »

Lemy a prahy z nových plechodílů kastle koupených (zřejmě) v Pšonsku, ten podběh vyvařuje DIY z kusu plechu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Reklama

pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Budu citovat (zhruba) Michalovu ranní SMS: "Dyž sem otevřel práh na druhé straně, vysypalo se na mě shnilého půl auta. Takže sochám z plechu." Hmmm, autovrak. Kéžby se mu to ale povedlo vysochat...
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Ref diag Launch X431 pro ty moje brmbrbrm.
pavproch píše: NASRAT čankajškom a automatickým aktualizacím (čehokoli)!
Tak pokračování: Po boji semi podařilo z té diag "vyhnat" fšecky (pro mě) zbytečné softvéry (= nechal sem si tam enem BMW, Fiat, VW a Schade) ale i přesto ta sfiňa furt prudí s aktualizacema a co třicet dní i odmítá se spustit, dokud ji nepřipojím k fernetu... protože sem NATO nepřišel, čostým, abytoneprudilo, písnul sem CZ dodavateli, kde sem to heblo kupil, a ... odpověděli přesně ftom smyslu "nasrat čankajškom":
Aktualizace bohužel nelze standardním způsobem vypnout. Zařízení je navrženo tak, aby během aktivního předplatného nabízelo aktualizace a zároveň vyžadovalo občasné připojení k internetu kvůli ověření licence, typicky přibližně jednou za 30 dnů.
Navenek sa to tváří jako Androit (mobil?) = dyž to pomocí USB připíchnu k PC, tak do toho není normálně vidět dovnitř.

Nemá někdo nějaký nápad, jaxe do toho dostat dovnitř a "přepsáním registrů uvnitř" teho čankajška (s těma aktualizacema a připojením) definitivně vyfakovat?
(= sem spokojen s tím, jakmito fčíl pro ty moje autovraky funguje, nic víc už nechcu/nepotřebuju).
radek.s
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od radek.s »

Pokud diagnostika požaduje ověřování licence, to asi nepůjde zrušit ani zásahem dovnitř, jak jde o licenci, tak to mají vymyšleno, aby to nešlo zakázat a když, tak to po nějaké době už nenaběhne dokud to nepovolíš. Je to tak navrženo včetně automatických aktualizací a s tím asi nic neuděláš. Dneska se skoro všechno aktualizuje, hlavně kvůli chybám, ke kterým dochází a které tam jsou a také se vylepšuje funkčnost. Že jsi tam nechal jen značky, které potřebuješ je asi dobře a těch aktualizací by tím mělo být o dost méně. Já myslím, že by jsi na tu diagnostiku neměl být zlý a měl bys jí dopřát připojení k netu i aktualizace, když je chce. Pak možná zjistíš, že to funguje lépe i se staršími auty, co máš, že něco je lepší, například popisy chybových kódů nebo i jiné věci.
Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Po mnoha "haváriích" thru Win (nevyžádané) aktualizace sem NATO až moc háklivý na jakékoli apdejty, TBNT. A jak píšu, ten Launch fčíl na ty moje vraky funguje, takže víc neočekávám. Asi budu muset nechta proběhnout ty dva rocky předplatného a paq snad bude klid - tole mi naspali od prodejce, dyž sem se NATO tamptal:
Po vypršení předplatného zařízení zůstane funkční v aktuálním stavu. Nebudou však již dostupné nové aktualizace, online databáze, ani online funkce mohou být omezeny.
Kéžby... musim to holt nějak vydržet do přosince.
radek.s
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od radek.s »

Já bych zase byl nervózní, že mě po připojení diagnostiky auto hlásí chybu ABS a aby nedošlo k nechtěné změně nějakého nastavení v jednotce ABS o které ani nebudu vědět. Teď je v té diagnostice něco špatně, tohle nesmí dělat. Právě proto bych to teď zaktualizoval, dokud je to možné. Windows je jiná kategorie, také nemám dobrou zkušenost, ale tohle je něco jiného a není třeba se aktualizace bát. Tohle je asi trochu jako android a u toho jsem u různých zařízení po aktualizacích nikdy neměl problém, že by něco nefungovalo.
Panda 1.2 r.2018
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Já právě i u toho hebla už narazil, že to po aktualizace nefungiovalo, resp. fungovalo ale dělalo pestva.
Ale fčíl to funguje bez nich, tak bych ráth to tak už nafurt nechal... ale asi to holt nepude, do přosince.
radek.s
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od radek.s »

A jdou ty aktualizace zase odebrat nebo jak už tam jednou jsou, tak je to už navždy?
Panda 1.2 r.2018
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

U některých by to asi šlo (je tam "čudlík"), u většiny ale ten čudlík "odstranit" není. Nezkoušel sem ale prozatím.
Odpovědět

Zpět na „Panda“