MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Moderátor: peta.smolik
Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing
Já si to naopak myslím a je lepší to zaktualizovat, než na to nadávat a třeba to i pak vyhodit. Tohle není diagnostika jen pro doma, určitě jich je hodně po servisech a autodílnách po celém světě a ty aktualizace určitě diagnostiku nepokazí tak, jak to máš teď ty. Občas se může objevit nějaká chyba v aktualizaci a většinou je rychle odstraněna novou aktualizací. I když je to čínský, tak to musí fungovat kvůli servisům, které si to pořídily, zvláště když jsou ty aktualizace na nějaké období za peníze. Myslím, že tohle je něco jiného než Windowsy, kde po aktualizaci někdy něco nefunguje. Zaktualizuj to, mě by zajímalo, jestli se to opraví.
Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
- Reklama
Aktualizace pro Fiat není na seznamu čekajících, tak proč bych to dělal, I dydy byla, tak na 99% by nic neřešila, těch aktualizací za tu dobu co to blbne bylo víc a blblo to furt. Navíc mi i Michal říkal, že jeho profi autodiag jiné značky tohle někdy (u jiných značek aut) dělá taky, že bezdůvodně rozsfěcuje a zhasíná ESP/EDB během procesu připojování.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Psal jsi před časem, že se po připojení Fiata rozsvítí celá palubovka a já měl za to, že když jsi diagnostiku koupil, tak tohle se nedělo a fungovalo to s Fiatem lépe. Tak jsem si myslel, že došlo k porušení software diagnostiky odpojováním od netu během aktualizací. Ono to nemusí být jen aktualizací pro Fiat, tam můžou probíhat i nějaké systémové aktualizace diagnostiky a něco se nedokončilo nebo nepovedlo. Možná by také stálo za to, jestli to jde, tak odebrat všechny aktualizace co jdou a vyzkoušet, jak to funguje s Fiatem, pokud to bude dobré, tak to tak nechat a už to k netu nepřipojovat. Když to bude stále špatné, tak bych to nechal ať se to kompletně zaktualizuje.
Panda 1.2 r.2018
Tak udate k temu zasranovi čankajškovi: Podařilo se mi mu vnutit zářijové datum vyšší než čtvrtého a ... zdá sa, že funguje (tajadycky = potrat s tou jeho pidi-ingliš), sem na m4Zlikovi počeboval vynulovat jeden časový servisní in(g)terval a půlhodinová zábava než sem to ftem zkurwencovi právě díky té jeho ne-ingliš vůbec našel, nulování sa ale povedlo i se zářijovým datem. Tak snad to bude fuckt fungovat i po skutečném čtvrtém září...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.