MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od pavproch »

Jo, přesně cena (u mně teda 14") mnoho let sem na Pindici dával jen "prémii" (zimní all year round) za nějakých 2-2,5tis kus, zatímco ty Barumky se chovají/vydrží stejně jak ta prémie, ale jsou v podstatě za polovic (teda letos po usilovném hledání opravdu polovic, loni sem za ně dal o 3 stovky/kus víc).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Reklama

pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Offtopíč Pindica: I když v poslední době šetřím, kde se dá, NATOhle peníze najdu vždycky, zase mi i celé rodině nebude na zdi celý rok viset nějaká nakupovaná konfekce (i když třeba Fujcík je mívá moc hezké), ale můj vlastní a neopakovatelný originál:
Obrázek
tomass
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od tomass »

pavproch píše: 08 zář 2026, 13:59 Jo, přesně cena (u mně teda 14") mnoho let sem na Pindici dával jen "prémii" (zimní all year round) za nějakých 2-2,5tis kus, zatímco ty Barumky se chovají/vydrží stejně jak ta prémie, ale jsou v podstatě za polovic (teda letos po usilovném hledání opravdu polovic, loni sem za ně dal o 3 stovky/kus víc).
Tohle není pravda. Barum už tak 15 let nedopadá moc dobře v testech. V mnoha testech je úplně vynechána. Opustil jsem Barum kolem roku 2013, kdy jsem dal pryč zimáky se kterými jsem ho koupil a udělal stejnou chybu znovu. Už jsem to tu psal, tak se nebudu opakovat. K Barumu se nevrátím, už nikdy. Cokoliv gumového z Polska taky bída. Cena mě u pneumatik absolutně nezajímá. Kupuju je zase na několik let. Nokian WD R3 mám z Ruska a jsou skvělý. Ty Continentaly jsem vyhlížel už před lety, ale tenkrát nebyly skladem. Nokian byly v testech o fous lepší. Jedny gumy mi můj známý nechal přivézt ze skladu z Holandska, protože jinde v Evropě nebyly. Bylo to + 150 Kč na gumu za dopravu navíc, ale byly asi za 4 dny. Na jistotu.
Fungl nový Seicento 2025 z Mironetu. Řidič je z Xindlvajíčka
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Já na Pindici potřebuju aby nová zimní guma pro Pindicu první zimu pořádně hrabala vepředu v hlubokém sněhu a druhou následnou (už vzadu) aby hrabala taky, třeba míň. A pak v létě už zase vepředu aby vydržela těch 6 měsíců horkého provozu, než ji vyhodím a koupím zase novou. A tohle levnější Polaris6 splňuje úplně stejně jako ty dřívější dražší prémiovky.
Odpovědět

Zpět na „Panda“