DISKUZE - Puntem cestou, necestou .. Kam nejdál??
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- 
				rozmetal
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
v Púchove na Slovensku, jinak Brno a spíš jen pardubicko

Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/

http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
- Reklama
No ja najedu s MKI 55 rocne kolem 40ti tisic. Zacatkem cervence jsme byli v chorvatsku, 800 km tam, 800 km zpet bez nejmensiho zavahani. Loni v italii 1100 km tam 1100 zpatky. Taky noproblemo. Ono kdyz to tak clovek veme, tak pro auto je podstatne min namahavy jet 1000 km v kuse, nez kdyz se najede 1000 km nekde po meste, po popojizkach, atd.
Kdosi tu psal, ze auto ma 7 let a pres 100 tis... To je akorat tak zajety.
 To je akorat tak zajety.
Jezdival jsem s litrovym karbecovym unem stejnym tempem - 40 tis rocne, byl jsem 3x v chorvatsku, jednou v Kaiserslauternu, atd. a vzdycky v poho. Ale co, mam s sebou vercajk, tak co ne?
Ikdyz dojel jsem s Puntem z chorvatska a po cca 300 km, co jsem najel po CR se mi skublo lanko na razeni... Slo radit pouze z neutralu na 2, 4, 6 s tim, ze uz ale neslo vyradit...
 Slo radit pouze z neutralu na 2, 4, 6 s tim, ze uz ale neslo vyradit...  Ale i to je resitelny - rucne jsem na prevodovce zaradil trojcicku, na to se da i rozjet, pak to roztahnout, vrazit sestku a jede se.
 Ale i to je resitelny - rucne jsem na prevodovce zaradil trojcicku, na to se da i rozjet, pak to roztahnout, vrazit sestku a jede se.

Kdosi tu psal, ze auto ma 7 let a pres 100 tis...
 To je akorat tak zajety.
 To je akorat tak zajety.Jezdival jsem s litrovym karbecovym unem stejnym tempem - 40 tis rocne, byl jsem 3x v chorvatsku, jednou v Kaiserslauternu, atd. a vzdycky v poho. Ale co, mam s sebou vercajk, tak co ne?
Ikdyz dojel jsem s Puntem z chorvatska a po cca 300 km, co jsem najel po CR se mi skublo lanko na razeni...
 Slo radit pouze z neutralu na 2, 4, 6 s tim, ze uz ale neslo vyradit...
 Slo radit pouze z neutralu na 2, 4, 6 s tim, ze uz ale neslo vyradit...  Ale i to je resitelny - rucne jsem na prevodovce zaradil trojcicku, na to se da i rozjet, pak to roztahnout, vrazit sestku a jede se.
 Ale i to je resitelny - rucne jsem na prevodovce zaradil trojcicku, na to se da i rozjet, pak to roztahnout, vrazit sestku a jede se.Hustokrutost

- 
				be.smile
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
s puntem cca 18 tis rocne a chystam se do chorvatska ale uprimne uz me to auto nechalo ve stychu cca 70 km od domu (odesla ridici jednotka) a nez se vsechno vyridilo pres fiat asisstance tak hotovo..auto je stary rok a pul a uz mu moc neverim..ted napriklad po vymene poloosy tece olej z prevodovky..takze ja se svym puntem za hranice riskovat snad ani nebudu.

Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d

Fiat Stilo 1.6 16V 3d
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
MNOOO TO JE DIVNE... MAM TAKY DOJEM ZE SI NARAZIL NA ZLY KUS ALEBO MAS LEN SMOLU... ALEBO OBOJEbe.smile píše:s puntem cca 18 tis rocne a chystam se do chorvatska ale uprimne uz me to auto nechalo ve stychu cca 70 km od domu (odesla ridici jednotka) a nez se vsechno vyridilo pres fiat asisstance tak hotovo..auto je stary rok a pul a uz mu moc neverim..ted napriklad po vymene poloosy tece olej z prevodovky..takze ja se svym puntem za hranice riskovat snad ani nebudu.

stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Tá riadiaca jednotka bola výrobná vada! Menili to aj na našom firemnom MK2be.smile píše:s puntem cca 18 tis rocne a chystam se do chorvatska ale uprimne uz me to auto nechalo ve stychu cca 70 km od domu (odesla ridici jednotka) a nez se vsechno vyridilo pres fiat asisstance tak hotovo..auto je stary rok a pul a uz mu moc neverim..ted napriklad po vymene poloosy tece olej z prevodovky..takze ja se svym puntem za hranice riskovat snad ani nebudu.
a olej z prevodovky je záležitosť 1hod práce! a máš zas nové auto !

posrat se ti múže i bmv za 2melony

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996

Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- 
				mauglibn
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
noo moji buduci svokrovci dneska na punte mk1 1,2 60 5d sa vybrali z banoviec do oberstaufenu v germanii kusok od svajciarskych hranic... 820km tam a naspet xcu ist cez ceske budejovice... taky trochen punto turisti...

new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
new: Š OCT Combi 66kw :(
ex: Fiat MAREA WEEKEND 1,9 JTD 105, r.11/1999, Grigio Steel
ex: Fiat PUNTO 55 6Speed, r.10/1993, c.vozidla z eper 494, Rosso Etna
www.eurotaxi-bn.sk

www.eurotaxi-bn.sk
- 
				mauglibn
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
nooo fcera sa vracali z tej germanie a cestou dom im akurat vypovedal termostat... nuz co uz... ale inak nou problemos....

new: Fiat PUNTO 60SX r.6/1996,(43kw 58PS)
www.eurotaxi-bn.sk

www.eurotaxi-bn.sk
 Tak bez obav do toho po hlavě
 Tak bez obav do toho po hlavě 

Oni věděli, že se bude oteplovat
 Oni věděli, že se bude oteplovat