Ale nie, su ok

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
mno ja som mal pred tym ako sm to vcera prezul plechace s obutim 165/70 R14 Dunlop SP01 Sport, uvidime co su zac tie matador, zatial jedina negativita je to ze hucia vcelku dost.. ale neva za cenu 1260 co by som xcel ze? mohol som asi predsa len kupit tie ER300, pre druhy krat budem vedietArrow79 píše:Shane si sam, este som ich nevidel.
Wicker tak pneu mame rovnake, ja som mal povodne ked som kupil Izidora 175 zimne.. teraz tieto letne, neviem ci to menej taha.. zda sa mi to rovnako. ER300 su lepsie gumy, nasi ich maju na Fabii a tie teda idu..ale na normalne jazdenie stacia Elite 2, zas niesu az take zle...
Tak to zrýchlenie chcemwickermanx píše:toto mi poslali z BITPOWER-u
http://www.bitpower.cz/scripts/show-det ... _3008_3330
konkretne na model a motor, u ostatnych firiem sa to lisi od 68 do 70 k
mno to je pekny napad no zabudol si na niektore veci: potrebna vymena tlmicov aich ulozenia kedze nie su stavane na taky motor, komplet vymena uchytenia motora, vymena prevodovky za 6 speed , priecnu rozperu vpredu, je toho dost co vymenit, ak uz menit motor tak za 1,2 16VArrow79 píše:No ja neviem, osobne si myslim, ze zbytocne vyhodene peniaze... ak uz sa bavit o motore, tak rovno tam buchnut 1.8 16V a basta... vyjde to o nieco drahsie
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |