A este nieco, nedavno som menil loziska, a po prejdeni cca 700km mam zasa pocit ze je to este horsie ako pred vymenou (stare loziska boli v dezolatnom stave), teraz pocujem este prenikavejsi suchot pri rychl. cca 60-70km/h prechodom pravotocivou zakrutou
 som z toho uz fakt zufaly, neviem teraz ci musim menit znovu loziska alebo co?! pri kontrole zavesu, pruzenia, tlmica, sme na nic neprisli, vsetko sa javilo uplne v normale.
 som z toho uz fakt zufaly, neviem teraz ci musim menit znovu loziska alebo co?! pri kontrole zavesu, pruzenia, tlmica, sme na nic neprisli, vsetko sa javilo uplne v normale.Ak mate niekto s tym skusenosti a stretli ste sa s tym uvitam akekolvek rady.
DAKUJEM

zvaloval som chybu na lozisko, no sice pred vymenou lozisk som mal pravdu.. Dufam ze sa takychto fatalnych chyb vyvarujem, mozno ma ospravedlni, ze auto mam iba od januara..
  zvaloval som chybu na lozisko, no sice pred vymenou lozisk som mal pravdu.. Dufam ze sa takychto fatalnych chyb vyvarujem, mozno ma ospravedlni, ze auto mam iba od januara..