TYP -Zapojení 3. brzdoveho svetla
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TYP -Zapojení 3. brzdoveho svetla
Chcem si zapojit tretie brzdove svetlo ( vstrede za zadným oknom) a neviem kde by som ho mal pripojit. Ked som rozobral zadne lave svetlo som videl ze je tam iba obimka na konektory. Ak ma s tym niekto skusenosti nak skusi poradit kde to on zapajal. Dakujem. 

- Reklama
Re: HELP- Tretie brzdove svetlo
Na káble ku zadnému lavému brzdovému svetlududu_84 píše:Chcem si zapojit tretie brzdove svetlo ( vstrede za zadným oknom) a neviem kde by som ho mal pripojit. Ked som rozobral zadne lave svetlo som videl ze je tam iba obimka na konektory. Ak ma s tym niekto skusenosti nak skusi poradit kde to on zapajal. Dakujem.

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze si orezal izolaciu na kabli zaletoval ku nemu kabel na 3 svetlo a znovu zaizoloval izolačnou paskou?? No lenze sa neviem vysomarit ake farebne znacenie kabla ide do zadneho svetla ako brzdove.majco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala![]()
obcas se ale drive stalo ze dratek byl volnejsi tak nesvitilo tak jsem ho tam "nacvakla" znovu.
Tak to som už vôbec neriešil otvor svetlo Kukni ktorá to je žiarovka a chod po káblochdudu_84 píše:Takze si orezal izolaciu na kabli zaletoval ku nemu kabel na 3 svetlo a znovu zaizoloval izolačnou paskou?? No lenze sa neviem vysomarit ake farebne znacenie kabla ide do zadneho svetla ako brzdove.majco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala![]()
obcas se ale drive stalo ze dratek byl volnejsi tak nesvitilo tak jsem ho tam "nacvakla" znovu.

S tým letovaním ja som to priletoval priamo na konektor ale môžeš to spraviť uplne v pohode aj tak ako píšeš

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
ja jim verim... dokud ten dratek z nich nevypadnemajco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala![]()

pak nasadim, a jede se dal.. a dodnes treba to treti brzd.no problemo.
Mela jsem tak zapojeny i diody v interieru ale to bylo horsi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:ja jim verim... dokud ten dratek z nich nevypadnemajco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala![]()
obcas se ale drive stalo ze dratek byl volnejsi tak nesvitilo tak jsem ho tam "nacvakla" znovu.![]()

Nie vážne mna to nasralo už pri felde pripojenie ťažného a nezniesol som hladať stále tie isté poruchy na aute tak preto všetko letujem . spolahlivosť nadovšetko

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Katy diky za inspiraciu urobil som to podla teba. uz to svieti.Katy píše:ja jim verim... dokud ten dratek z nich nevypadnemajco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala![]()
obcas se ale drive stalo ze dratek byl volnejsi tak nesvitilo tak jsem ho tam "nacvakla" znovu.![]()

FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.