Fiat Punto 1.2 16V 59Kw Active, posilovac, pc, el okna, 15 Alu Sporting, pneu 185/55 R15 Matador MP43 Aquilla Evo. Hudba zatial seriova radio Sony CDX-700 nejake starsie ale asi vyssi model no pojde do prec... nema MP3.
ked hy vycistim aj z vnutra co bude coskoro tak nafotim aj interier, ten je az privelmi zachovaly
zistene chyby a opravy:
najazdenych pri kupe 82tis km
1: nieco mi klepe na lavej strane prednej napravy na zdvihaku sa nam nepodarilo zistit co to je. vsetko vyzera byt ok, nic nehrka... na malych nerovnostiach na ceste hej
 snad to poriesia v riadnom servise
  snad to poriesia v riadnom servise2: v TP je pisany ABS no nema ho....
 divne
  divne3: zatial som stihol spravit vymenu oleja, filtrov a rozvodoveho remena <> 5 hodin prace skoro sme vymontovali cely motor konstrukrera by som nakopal.
4: vymena ziaroviek H1 Tesco za H1 Osram Night Breaker, aj tak to svieti na prd... nech uz mam opat xenony...

Gratulujem
 Gratulujem 

viva pioneer he he, vymena prednych repro za sal 16w neo a dozadu bud plato a ovaly opat od salu ale orange seria  - ak nie tak klasika 13 sal + redukcia a origos subac ktory mal byt v 5dv kde uz mam aj kabelaz komplet spravenu
  viva pioneer he he, vymena prednych repro za sal 16w neo a dozadu bud plato a ovaly opat od salu ale orange seria  - ak nie tak klasika 13 sal + redukcia a origos subac ktory mal byt v 5dv kde uz mam aj kabelaz komplet spravenu