stanu se doufám v tomto týdnu majitelem Punťáka a už teď vím,že je potřeba na něm vyměnit právě výše zmiňované ložiska...projel jsem si před tím než jsem začal psát fórum a na mysterii jsem byl taktéž..přes to vás prosím.Můžete mi někdo dát postup na výměnu a doporučit kde nejlépe koupit..popřípadě na co si dát pozor.Jinak adminovi předem pardon pokud neuzná za vhodné založení tohoto tématu.Je tu hojně zmiňováno,ale nikde jsem nenalezl právě postup a na mystérii se mi to zdá hodně obecné
 stanu se doufám v tomto týdnu majitelem Punťáka a už teď vím,že je potřeba na něm vyměnit právě výše zmiňované ložiska...projel jsem si před tím než jsem začal psát fórum a na mysterii jsem byl taktéž..přes to vás prosím.Můžete mi někdo dát postup na výměnu a doporučit kde nejlépe koupit..popřípadě na co si dát pozor.Jinak adminovi předem pardon pokud neuzná za vhodné založení tohoto tématu.Je tu hojně zmiňováno,ale nikde jsem nenalezl právě postup a na mystérii se mi to zdá hodně obecné   
 Jo a dobré by bylo říct,že budu mít Punto 1.2 8V r.v.1998 tuším výbava SX.Předem i zadem díky za pomoc.

helfr točí v kabině volantem do leva do prava
 helfr točí v kabině volantem do leva do prava   a Ty čekuješ,jestli Ti to v jednom okamžiku přeskočí a právě tehdy to vydá ten "loup".Mně osobně to při rychlosti nad 20km/h už dělalo méně hrozivě,ale kámoš co dělal italy se na to juknul a říkal na první pohled,že to je ono.Bohužel kamarád odjel koupat prdel k moři a já to teď musím udělat sám
  a Ty čekuješ,jestli Ti to v jednom okamžiku přeskočí a právě tehdy to vydá ten "loup".Mně osobně to při rychlosti nad 20km/h už dělalo méně hrozivě,ale kámoš co dělal italy se na to juknul a říkal na první pohled,že to je ono.Bohužel kamarád odjel koupat prdel k moři a já to teď musím udělat sám   proto se tu ptám na postup.Kdysi v dobách minulých mi tohle dělal rendl 21ka,ale tam to měnil ješte servis,neboť to auto mi nebylo svěřeno k opravě
  proto se tu ptám na postup.Kdysi v dobách minulých mi tohle dělal rendl 21ka,ale tam to měnil ješte servis,neboť to auto mi nebylo svěřeno k opravě   ty momenty na MYSTERII nevím jestli seděj.
 ty momenty na MYSTERII nevím jestli seděj.