Motorek

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Tankis
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 11 bře 2009, 07:03

Motorek

Příspěvek od Tankis »

Zdravím, jsem čerstvéj "páliak" :D Dostal jsme "P" od našich a jsou tam něaké vady. Třeba MI nefunguje zadní motorek na stěrač a je poměrně drahý ale na jiné typi se dá lepe sehnat a je levnější.
Tak s echci zeptat jestli nevíte o něakém jiném motorku než jak je oroginál. Děkuji moc
Reklama
 

Pepik
Zkušenej Fiaťák
Příspěvky: 252
Registrován: 25 říj 2008, 17:48
Bydliště: Úpice
Kontaktovat uživatele:

Re: Motorek

Příspěvek od Pepik »

Co takhle sundat ten tapecírunk a připojit na motorek přímo napájení ,aby jsi zjistil jestli je skutečně motor vadný a nebo je vada jinde.Stačí napojit vodič s plus pólu akumulátoru na plus vývod motoru.Pokud je motor nefunkční pak se pořád dá rozebrat a zjistit problém.Třeba budou stačit vyměnit uhlíky.Ale vzhledem k tomu,že ten motor naběhá velmi málo tak bych to tipoval,že problém bude jinde.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Tankis
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 11 bře 2009, 07:03

Re: Motorek

Příspěvek od Tankis »

Kamrád co je autoelektrikář se na to dával a říkal že je kaput a zkoušel proud. Totiž já tam neám ani stěrač. Tehdy jak napadlo strašně moc sněhu najednou v zimě cca 2004-5, tak se zlomil a začlo tam asi téct. Nevím to jistě auto mám půl roku a až teď začínám investovat, kdy jsem si to nechal prověřit jestli se mi ta oprava vyplatí. Takže mi bylo doporučeno vyměnit ale originál stojí něco kolem 2500kč a neor. 1500 tak jsme se chtěl zeptat jestli nevíte někdo o něakém šroťáku nebo tak kde bych pořidíl levnější nebo jiný tip cp pasuje. Děkuji ;)
Odpovědět

Zpět na „Palio“