. Budem sa snazit punta predat do dobrych ruk nech sa onho niekto poriadne stara a nech jazdi co najdlhsie. Inak tie elektony su super. Odkedy ich mam ani raz som ich nesuchol o obruvnik. A su stale krasne
 . Budem sa snazit punta predat do dobrych ruk nech sa onho niekto poriadne stara a nech jazdi co najdlhsie. Inak tie elektony su super. Odkedy ich mam ani raz som ich nesuchol o obruvnik. A su stale krasne  
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 . Kupoval ho mladý chalan starý asi ako ja. Prisiel s otcom, obaja velmi prijemný ludia, slusný takže som spokojný že punto skončí v dobrých rukách a bude onho starané
 . Kupoval ho mladý chalan starý asi ako ja. Prisiel s otcom, obaja velmi prijemný ludia, slusný takže som spokojný že punto skončí v dobrých rukách a bude onho starané   . Dúfam ze najazdí este vela kilometrov. Ja v pondelok idem zriesiť zálohu za moje nové vozeníčko Honda Civic 3D 2005 Sport. Ked bude v mojch rukách samozrejme že pridám foto
  . Dúfam ze najazdí este vela kilometrov. Ja v pondelok idem zriesiť zálohu za moje nové vozeníčko Honda Civic 3D 2005 Sport. Ked bude v mojch rukách samozrejme že pridám foto  

. Asi som stouto farbou jediny v NR  a v sirokom okoli. Auticko je dovezene z nemecka po prvom majitelovi nemcovi. Echt puntickar jak sa patri na nemca, original servisna kniha zo vsetkymi udajmi a vymenami co sa nanom robilo a interier je jak nedotknuty. Hondicka jazdi ako nova. Nad 4000 to zacne zrychlovat jak nenormalne a ten zvuk
 . Asi som stouto farbou jediny v NR  a v sirokom okoli. Auticko je dovezene z nemecka po prvom majitelovi nemcovi. Echt puntickar jak sa patri na nemca, original servisna kniha zo vsetkymi udajmi a vymenami co sa nanom robilo a interier je jak nedotknuty. Hondicka jazdi ako nova. Nad 4000 to zacne zrychlovat jak nenormalne a ten zvuk   . Dneska som snou spravil 250 km a krasna spotreba 6.5 l na sto. Dialnica 140km mimo mesta 100km. Tu su foto
 . Dneska som snou spravil 250 km a krasna spotreba 6.5 l na sto. Dialnica 140km mimo mesta 100km. Tu su foto 

Jo a co to má za motůrek
 Jo a co to má za motůrek 
 . Je to 1.4 66 kW 90 koni. Ale je chipnuty na 105 koní. Nikdy som necakal ze 1.4ka moze mat taky tah. Ked ju tocim do 4000 je relativne lenive ale nad 4000 ozije a vtedy zacne zabava
. Je to 1.4 66 kW 90 koni. Ale je chipnuty na 105 koní. Nikdy som necakal ze 1.4ka moze mat taky tah. Ked ju tocim do 4000 je relativne lenive ale nad 4000 ozije a vtedy zacne zabava   . Po okreskach ked ju drzim v otackach od 4000 - 6500 tak maju problemy aj ine auta z vyssej kategorie
 . Po okreskach ked ju drzim v otackach od 4000 - 6500 tak maju problemy aj ine auta z vyssej kategorie   . Inak je to Sport paket co znamena ze ma podvozok Type R a bodykit tiez.
 . Inak je to Sport paket co znamena ze ma podvozok Type R a bodykit tiez.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |