PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
Chlapi pozrite na stranku http://www.forum.karnet.sk - je tam novo vytvorene forum pre fiatakov - bravo, punto, stilo - a este budu modeli pribudat

Fiat Bravo 1,6 16V 76kW, 1997
!!! http://www.ItalianCars.sk" onclick="window.open(this.href);return false; - príručky na skoro všetky modely v slovenčine !!!

!!! http://www.ItalianCars.sk" onclick="window.open(this.href);return false; - príručky na skoro všetky modely v slovenčine !!!
- Reklama
- 
				mafi
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
NECHAPEM NACO VAM JE SETKYM ZRAZU NOVY LINK ,ALEBO NOVA WWW STRANKA ,KED SOM TO PLANOVAL UROBIT NIKTO NECHCEL ,CHCELI STE ABY SOM SA STAL ZASTUPCOM PRE SLOVENSKO Z PUNTOTUNIG.EU,CHCELI OSTAT NA TEJTO STRANKE V TOMTO KLUBE ,TAKZE SME TU NADALEJ ,LEN  NA SLOVENSKEJ STRANE   ,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.
 ,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.
KEDZE OSTAVAME NADALEJ V TOMTO KLUBE ,VSETKY OZNAMI O ZRAZOCH A SRETNUTIACH NA SLOVENSKU SA DOCITATE TU.
AK MA NIEKTO INE RIESENIE TEJTO SITUACIE ,NECH NAVRHNE INE RIESENIE

,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.
 ,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.KEDZE OSTAVAME NADALEJ V TOMTO KLUBE ,VSETKY OZNAMI O ZRAZOCH A SRETNUTIACH NA SLOVENSKU SA DOCITATE TU.

SUHLASIM S TEBOUmafi píše:NECHAPEM NACO VAM JE SETKYM ZRAZU NOVY LINK ,ALEBO NOVA WWW STRANKA ,KED SOM TO PLANOVAL UROBIT NIKTO NECHCEL ,CHCELI STE ABY SOM SA STAL ZASTUPCOM PRE SLOVENSKO Z PUNTOTUNIG.EU,CHCELI OSTAT NA TEJTO STRANKE V TOMTO KLUBE ,TAKZE SME TU NADALEJ ,LEN NA SLOVENSKEJ STRANE,KOMU SA TO NELUBI NECH KLUDNE NAPISE SVOJ NAZOR ,BUDEM IBA RAD.
KEDZE OSTAVAME NADALEJ V TOMTO KLUBE ,VSETKY OZNAMI O ZRAZOCH A SRETNUTIACH NA SLOVENSKU SA DOCITATE TU.

FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.

- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
absolutny suhlas. nikde neideme! ostavame tu!  

toto forum je sice pre talianske auta, ale najsilnejsia zakladna je prave punto.
uz iba kusok rozbehat aktivity na slovensku a spokojnost bude este vacsia. drzim palce mafi.

toto forum je sice pre talianske auta, ale najsilnejsia zakladna je prave punto.
uz iba kusok rozbehat aktivity na slovensku a spokojnost bude este vacsia. drzim palce mafi.

stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
jsem rada za vase ohlasy:)
JInak to slovenske forum mi pripada uplne nove vytvorene... a hlavne tam nic neni. ja myslim ze tady na zabehlem je to lepčí nee 

MAFI, UZ MAS DOMLUVEN NEJAKY TEN SRAZ ??
at muzem domluvit to ubytko na Rozkosi a pocet lidi....

JInak to slovenske forum mi pripada uplne nove vytvorene... a hlavne tam nic neni. ja myslim ze tady na zabehlem je to lepčí nee

MAFI, UZ MAS DOMLUVEN NEJAKY TEN SRAZ ??
at muzem domluvit to ubytko na Rozkosi a pocet lidi....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz

www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
 TAKZE NIC PRA NAS
 TAKZE NIC PRA NAS