škoda že na zibých gumách ktoré sú obuté druhú sezónu no
 škoda že na zibých gumách ktoré sú obuté druhú sezónu no  aje tam diera cca 1,5 - 2 mm, zajtra idem ku kamarátovy do servisu tak hádam sa to bude dať zalepiť
 aje tam diera cca 1,5 - 2 mm, zajtra idem ku kamarátovy do servisu tak hádam sa to bude dať zalepiťModerátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 škoda že na zibých gumách ktoré sú obuté druhú sezónu no
 škoda že na zibých gumách ktoré sú obuté druhú sezónu no  aje tam diera cca 1,5 - 2 mm, zajtra idem ku kamarátovy do servisu tak hádam sa to bude dať zalepiť
 aje tam diera cca 1,5 - 2 mm, zajtra idem ku kamarátovy do servisu tak hádam sa to bude dať zalepiť ako sa volajú  tie plechače  s tým  limcom  riadným ? kde sa dajhú zohnať , hodne sa mi to páči na zimu ideál .
  ako sa volajú  tie plechače  s tým  limcom  riadným ? kde sa dajhú zohnať , hodne sa mi to páči na zimu ideál .no to neviem ale ne ebay sa daju isto... alebo si pozri na fb stranku rollin on steelins a tam najdesbassspencer píše:tak makáš fajn nech sa dari , tých 290000 je dosť ale ak sa budeš dobre starať možno prekvapi a dá ešte zo 100000 kmako sa volajú tie plechače s tým limcom riadným ? kde sa dajhú zohnať , hodne sa mi to páči na zimu ideál .

ooo dakujem pekneRomandinho píše:http://www.fastimages.eu
tam si vies zmensit foto a hodit sem potom cez Img obrazok z linku

185/60 r14 gumy ale tie su na kasu zjazdene disky su 6j r14
 185/60 r14 gumy ale tie su na kasu zjazdene disky su 6j r14 R15 7J by lepšie ukázali
  R15 7J by lepšie ukázali  Inak tá RX7 je luxusná
 Inak tá RX7 je luxusná  
etcko maju 33... ake 10 mm rozsirovacky mam v kufry uzbassspencer píše:mne to nezobrazuje , tka som to začal robiť takto : mám fotku čo má 8 megapixel . normálne otvorím stránku imgupload.sk tam nahrám obrázok pôvodných 8 MP . vyhodi mi obrázok v prehliadači a pod nim adresa URL tu skopirujem sem bez hocijakých prídavkov a zobrazuje to aj v téme a po rozkliknutí môžte pozrieť na plné rozlišenie . mne ten IMG nejak nefungoval tka radšej takto , inak nevizerá to zle na tých diskoch ale neviem trocha mi tam chýbajú vymedzovacie podložky majú asi príliž vysoké ET .

to je... jedna trojka vankel 380 hp bi turbo... pomahal som ju skladatMING píše:Škoda že len 14R15 7J by lepšie ukázali
Inak tá RX7 je luxusná
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |