koupil sem včera a oproti puvodnim velky rozdil..sviti superKoJaK píše:No já bych řekl, že ve výrobci nebo druhu žárovky, jedny jsou nějaké BLUE LASER a druhé PROFI-LIGHT Žárovka LONG LIFE XENON. Typově jsou stejné (H1), ale jak která svítí nevím. Osobně jsem šel do těch druhých PROFI-LIGHT Žárovka LONG LIFE XENON a oproti tomu co bylo jsem spokojen.martinek8383 píše:ahoj všichni, můžete mi říct, v čem je rozdíl mezi těmito žárovkami?
Jaké žárovky do BRAVO ??
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
- 
				martinek8383
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- 
				KoJaK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nepletu, nevidím důvod to někam zapisovat, nejsou to plnohodnotné xenony ... jen prostě lepší H1 žárovka plněná halogenovým plynem ( tlak 5barů ) ... v tomto případě XENONem. 
Do techničáku by se měla zaznamenat ( můj názor ) jen kompletní přestavba na xenony a tím rozhodně není myšlena koupě žárovek za 500,- Kč sada ... ta přestavba je rozhodně někde jinde
  ... ta přestavba je rozhodně někde jinde  

Do techničáku by se měla zaznamenat ( můj názor ) jen kompletní přestavba na xenony a tím rozhodně není myšlena koupě žárovek za 500,- Kč sada
FIAT  BRAVO 1.6 v16 SX100 rv.10/97

- 
				martinek8383
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- 
				pavelZet
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké žárovky do BRAVO ??
tak sem měl ty long life xenon žárovky a asi po půl roce K.O. jedna a po měsíci druhá.
předtím sem měl osram silver a night-braker a oboje taky odešlo po chvíli, na různých autech. přitom originálky sou nesmrtelný.
ted mám žárovky philips, opět se xenonovým efektem a svítí skvěle. mám je chvíli a ok. ale brácha je má už 2 roky a chválí si je, že sou prý první co mu drží tak dlouho. dokonce mají i záruku

předtím sem měl osram silver a night-braker a oboje taky odešlo po chvíli, na různých autech. přitom originálky sou nesmrtelný.
ted mám žárovky philips, opět se xenonovým efektem a svítí skvěle. mám je chvíli a ok. ale brácha je má už 2 roky a chválí si je, že sou prý první co mu drží tak dlouho. dokonce mají i záruku

F Brava 1.6, rv. 1999

- 
				KoJaK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já po 2 letech ( co mi odešli moje Long Life ) koupil toto a jsem zcela unešen!!! Ještě přemýšlím, že je koupím do dálkových a to bude teprve "slunce"   Tam mám zatím jakési obyč. ani nevím jaké.
 Tam mám zatím jakési obyč. ani nevím jaké.

Tam mám zatím jakési obyč. ani nevím jaké.
 Tam mám zatím jakési obyč. ani nevím jaké.FIAT  BRAVO 1.6 v16 SX100 rv.10/97

- 
				pavelZet
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak Osram Night-braker. to by mně zajímalo jak dlouho vydrží. bratrovi právě vydržely asi měsíc.

F Brava 1.6, rv. 1999

- 
				KoJaK
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No dám vědět, osbně za ty peníze si myslím, že by mohly držet i déle ...

FIAT  BRAVO 1.6 v16 SX100 rv.10/97

V starej Brave som ich mal 3/4 roka a ako skončili neviem. V novom ich mám už 8 mesiacov...

kdosi mi říkal, že to musí být  ve velkým techničáku ta změna..díky za info
 kdosi mi říkal, že to musí být  ve velkým techničáku ta změna..díky za info