Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo toHannibal píše:Tyjo, trošku mi s tím Rubi připomínáš Rabbita s AutoZdarma nebo co to měl za ptákovinu...ale u toho Rubi snad není taková šance, že zkrachuje:D Jaxes k tomu dostal,co?
O tom blatniku už jsem taky slyšel. No tlimiče mam asi tak ani ne měsic nový, tak nevim no... Bouchlý to bylo na zadek, o předku nic nevim:)Pun-to píše:Odklon kol...nebylo to auto bouchlý na předek? Někdy to dělaj špatně napasovaný blatníky a pak se zdá že je to kolo jakoby víc nahnutý, ale je to jen optickej klam. Vem si olovnici a na rovině si ty kola orientačně přeměř. Když se ti to nebude zdát tak zajeď do servisu na geometrii.
Špatná těhlice - to je vyjímečná závada. Spíš ohnutej tlumič nebo horní uložení do podběhu.
Dojet dojedu určitě, ale zatím to vypadá, že služební Ochcávkou a navíc dopoledne, což je na kokot...JohnnyBOSS píše:Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo toHannibal píše:Tyjo, trošku mi s tím Rubi připomínáš Rabbita s AutoZdarma nebo co to měl za ptákovinu...ale u toho Rubi snad není taková šance, že zkrachuje:D Jaxes k tomu dostal,co?Toš co no... Dobrý tři kila za měsic. Lepší jak drátem do oka
Btw co ten pátek? dojedeš teda?
Tak to dopoledne je snad ještě horší než ta OchcávkaHannibal píše:Dojet dojedu určitě, ale zatím to vypadá, že služební Ochcávkou a navíc dopoledne, což je na kokot...JohnnyBOSS píše:Psal jsem všem firmám z PV a okolí, jestli nechcou reklamní plochu na autě a vyšlo toHannibal píše:Tyjo, trošku mi s tím Rubi připomínáš Rabbita s AutoZdarma nebo co to měl za ptákovinu...ale u toho Rubi snad není taková šance, že zkrachuje:D Jaxes k tomu dostal,co?Toš co no... Dobrý tři kila za měsic. Lepší jak drátem do oka
Btw co ten pátek? dojedeš teda?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |