no neviem ci neskor nepribudne na zraze aj grande-nejak mi to zacalo liezt na mozog

to lulo: ty uz si clenom toho klubu? ci si len samozvany zastupca?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
pockaj pozerm sa do zrkadla ci som blondakJoe301 píše:Tak enyce to je ten maník blondák čo ma ten magicaraj ja chcem a ja si pametam skoro všetkých treba sa opýtat len neviem kto je to ten aroww79
 eee niesom blondak   mam tmave vlasy
 eee niesom blondak   mam tmave vlasy  jedine  zeby som sa prefarbil na bloond zatial nehrozi
 jedine  zeby som sa prefarbil na bloond zatial nehrozi  
   aaa jo sak  magicar 8000 b
  aaa jo sak  magicar 8000 b  a manik nesom zatial  neviem otom
  a manik nesom zatial  neviem otom  ani blondak
 ani blondak  ani blondina
 ani blondina  
   Inak chcel by som  zagratulovat ROBERTOM   ktori maju meniny dnes
  Inak chcel by som  zagratulovat ROBERTOM   ktori maju meniny dnes  a kedze tu jedneho mame  otom viem
 a kedze tu jedneho mame  otom viem  tak vsetko najlepsie k meninam robko
  tak vsetko najlepsie k meninam robko 
ja naopak chodim rad do roboty ubijaju ma skor skusky a nemohucnost v skole ako robota vdaka robote mam penaze a vdaka peniazom si robim radost potomJoe301 píše:A sakra mal si take strapate vlasy a neboli blond a čo osm slepý tak asi nie som si ta s niekym tam pomýlil ale to je divne ešte sme spolu kecali a pomylim si ta to už je sila vidiet že ma robota ubija
 jejda ako to na seba  super nadvazuje
  jejda ako to na seba  super nadvazuje  

len na okraj:by som chcel vediet ako b ste sa tvarili, ze na punto zraz by som prisiel napr. na hyundai?
 len na okraj:by som chcel vediet ako b ste sa tvarili, ze na punto zraz by som prisiel napr. na hyundai?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |