,moj nazor
 ,moj nazormafi píše:pekny zrazik ,niekedy to spojime dokopy zapadny okrsok z vychodnym ,niekde v strede ,co vy nato?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 ,moj nazor
 ,moj nazormafi píše:pekny zrazik ,niekedy to spojime dokopy zapadny okrsok z vychodnym ,niekde v strede ,co vy nato?

..a uz to by nebolo take pekne,tak preto som za ze az na druhy rok,,tento rok uz len nekde tuna v KE a okoliu
..a uz to by nebolo take pekne,tak preto som za ze az na druhy rok,,tento rok uz len nekde tuna v KE a okoliu 

..poviem vam naozaj sa musi nudiť vo svojej robotke  ako už povedal ked beha po kaviarnach
  ..poviem vam naozaj sa musi nudiť vo svojej robotke  ako už povedal ked beha po kaviarnach 

elektromusic píše:Tv-punto..to tvoje EAST vs. WEST znie šupovo
iba tak odveci strelim..neska sme boli pozrieť chatu na silvestra na Sirave a sme sa zastavili ešte v OC Zemplin pozrieť obchody a koho tam nestretnem hned pri vchode..RadiikaHGT
..poviem vam naozaj sa musi nudiť vo svojej robotke ako už povedal ked beha po kaviarnach

,len si utahujte
 ,len si utahujte  ,uz onedlho sa mi tie pekne casi skoncia
 ,uz onedlho sa mi tie pekne casi skoncia 

..ine vzruuuuso
 ..ine vzruuuuso 
 ,,tam ti hodia flasku ale prazdnu a do hlavy
,,tam ti hodia flasku ale prazdnu a do hlavy 
tam ne rano by sme zobudili ak ovsem by sme sa zobudiliPuntoRacer píše:dajme stretko na luniku 9..ine vzruuuuso
 a z punt by ostali len kostry aj tie by uz rozpalovali z karbinu a do zberu niesli
 a z punt by ostali len kostry aj tie by uz rozpalovali z karbinu a do zberu niesli 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |