Dezén: 1x3mm,2x5,5mm,1x6mm
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

jj vytrpěl a hlavně těch peněz, co je v něm uložených
 jj vytrpěl a hlavně těch peněz, co je v něm uložených  teď už si jej nechám dokud ho nebo mě neroztřelí
 teď už si jej nechám dokud ho nebo mě neroztřelí  jinak nemůžu dojit na to zhaveni, které me stále bliká :X
 jinak nemůžu dojit na to zhaveni, které me stále bliká :X . Ja chvalabohu som mal stestie kedze som ako tak historiu mojho fiata poznal a mam aj servisnu historiu este z nemecka. A tam je pri vystupnej kontrole v roku 2007, 70 000 km a teraz mam 135 000. co vyzera real. plus viem kde auto jazdilo cely cas:)
. Ja chvalabohu som mal stestie kedze som ako tak historiu mojho fiata poznal a mam aj servisnu historiu este z nemecka. A tam je pri vystupnej kontrole v roku 2007, 70 000 km a teraz mam 135 000. co vyzera real. plus viem kde auto jazdilo cely cas:) Dúfam ze sa mi podarí vytvorit niaku fajn partiu ako som mal ked som sa motorkoval:)
 Dúfam ze sa mi podarí vytvorit niaku fajn partiu ako som mal ked som sa motorkoval:) tak tam by sme sa mohli stretnut
 tak tam by sme sa mohli stretnut 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |