MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - vrabectu (zničeno)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- bow_wow
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) - vrabectu
no ja bych si ji taky postavil ale nevim kolik ma mit litru na ten muj

- Reklama
se bude dělatz za čas až koupím konektory na baterku a nějakou silnější baterku tak se vrhnu na motorovej prostor a pak se znej bude dát jíst:D

- SpiritWolker
- Všeználek
oj to je pekne   aku latku si na to natiahol? ja som niekedy robil trup lode a natiahol som nan damsku pancuchu
 aku latku si na to natiahol? ja som niekedy robil trup lode a natiahol som nan damsku pancuchu   

aku latku si na to natiahol? ja som niekedy robil trup lode a natiahol som nan damsku pancuchu

Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
vylaminovaný to máš parádně! A nejde ti to do dveří...Vypadá to jako kdyby ani nešlo zavří,ale myslim že si s tim počítal,když si to dělal...no a jak to hraje,povídej?vypadá to fakt hezky..taky se asi budu patlat s laminátem na to..   asi si to nedělal poprvý co
 asi si to nedělal poprvý co 

dík kluci použil sem starší tričko na laminování , jinak když sem udělal boordy poprvé tak mi dveře nešli zavřít ale ted je to na mm přesně předělával sem je asi 3x  a hraje to krásně ještě nemám pořádný rádio ale když sem to skoušel a do zesilovače přivedl signál z hifi tak to bylo parádní otevřel sem kufr a stál za autem a hráli jen vejšky a středy a nedalo se za autem mluvit
 a hraje to krásně ještě nemám pořádný rádio ale když sem to skoušel a do zesilovače přivedl signál z hifi tak to bylo parádní otevřel sem kufr a stál za autem a hráli jen vejšky a středy a nedalo se za autem mluvit 

a hraje to krásně ještě nemám pořádný rádio ale když sem to skoušel a do zesilovače přivedl signál z hifi tak to bylo parádní otevřel sem kufr a stál za autem a hráli jen vejšky a středy a nedalo se za autem mluvit
aké pružiny,aj ja nad nejakými rozmýšľam no neviem aké a odkiaľ...ak maš nejaké verejné info tak daj,dik vopred.  aké mračítka si dával?Aj ja plánujem dávať, mám ich už doma no čakajú na leto, resp. na jar.
  aké mračítka si dával?Aj ja plánujem dávať, mám ich už doma no čakajú na leto, resp. na jar.

aké mračítka si dával?Aj ja plánujem dávať, mám ich už doma no čakajú na leto, resp. na jar.
  aké mračítka si dával?Aj ja plánujem dávať, mám ich už doma no čakajú na leto, resp. na jar.Fiat Punto MK2 1.2/8v 3dv.