dakujem za info
 dakujem za info 
aj ja by som tam dal prispevok, som tam registrovany ale nejde mi tam prispievat do fora

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 dakujem za info
 dakujem za info 

Ahoj, tak 11 stupnu a servo zase nešlo... když je -11, tak šlo vždycky... může mi to někdo vysvětlit?? Jinak to foto toho snímače je přímo z mk2B?

) a raz v meste, ked som v zakrute brzdil kvoli chodcom. volantom netrha, necuka, nepocul som, ze by nieco hrcalo pod volantom, city nepouzivam. dnes som zvihol prednu napravu, vsetko ide lahucko az na dorazy
 ) a raz v meste, ked som v zakrute brzdil kvoli chodcom. volantom netrha, necuka, nepocul som, ze by nieco hrcalo pod volantom, city nepouzivam. dnes som zvihol prednu napravu, vsetko ide lahucko az na dorazy
Mě se rozpadl konektor na + polu baterie a delalo me to presne co tohle forum popisuje, resety palubniho pocitace a nenabehnuti serva (nejen CITY ale uplne, nedalo se točit s volantem snad vubec), z toho bych řekl, že s baterkou to velmi souvisí. Po vymene baterie a + polu uz to nikdy neudelalo ani reset ani vypadnuti serva. Tak treba je to tim. Rekl bych ze servo bude mit odpor jako prase a slaba baterka na to bude malo.dombo píše:
neviem ci to moze byt baterkou, ale uz nie je v najlepsej kondicii. v zime sa mi resetoval palubny pocitac pri starte, ale nemal som problem na 1. krat nastartovat ani pri -20.

alebo na inom fore tvrdia ze to opravia diagnostikou
 alebo na inom fore tvrdia ze to opravia diagnostikou  tebe ak len svieti kontrolka a posilovac funguje tak pouzivaj pokial zacne volant vibrovat alebo vypadavat a az potom ries opravu-vymenu dielu. kazdy snimac sa casom opotrebuje tak ako napriklad brzdy a spojka
 tebe ak len svieti kontrolka a posilovac funguje tak pouzivaj pokial zacne volant vibrovat alebo vypadavat a az potom ries opravu-vymenu dielu. kazdy snimac sa casom opotrebuje tak ako napriklad brzdy a spojka| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |