Dneska vykucháno, zítra odrezujeme a vyvařujeme a pak budu stříkat spodek a přední podběhy gumoasfaltem. Loni jsem stříkal zadek Bernerem a ten drží, ale Bodyčko na podlaze nevydrželo, víckrát ho na auto nechci...
  Dneska vykucháno, zítra odrezujeme a vyvařujeme a pak budu stříkat spodek a přední podběhy gumoasfaltem. Loni jsem stříkal zadek Bernerem a ten drží, ale Bodyčko na podlaze nevydrželo, víckrát ho na auto nechci...Jinak punto je na prodej. Chtěl bych něco většího a naftu. V pondělí se nejspíš pojedu kouknout na Bravu 1.9 td.

A pokud se punto neprodá, tak mám v hlavě nějaký plány... Hlavně jsem se chtěl zeptat na 6ti kvalt. Budu teď častěji jezdit dálnice a proto by mně zajímalo, jestli má cenu ho tam dávat

to by bylo dle me
 to by bylo dle me 
 Mám to vyfocený u kámoše v mobilu, tak to sem někdy hodím.  Jestli to byl olej, nafta nebo nějaká ta biosračka nevim. Takže jsme vypustili nádrž, vačistil jsem čerpadlo, tanknul nový benzín a frčelo se domů.
 Mám to vyfocený u kámoše v mobilu, tak to sem někdy hodím.  Jestli to byl olej, nafta nebo nějaká ta biosračka nevim. Takže jsme vypustili nádrž, vačistil jsem čerpadlo, tanknul nový benzín a frčelo se domů.