na tom lietadle bol kto?

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 ze mohli sme spravit zraz rovno v TN
 ze mohli sme spravit zraz rovno v TN  ......potom by nebola taka sranda po ceste
 ......potom by nebola taka sranda po ceste  160 len take rachoty (po starej ceste)
 160 len take rachoty (po starej ceste)  a bolo nas viac ! toto je len fotka z cesty... zo zrazu tusim ani nemame, ale pokial dobre pocitam boli tam 4punta, dve alfy, jedna brava a potkan GT na forde
 a bolo nas viac ! toto je len fotka z cesty... zo zrazu tusim ani nemame, ale pokial dobre pocitam boli tam 4punta, dve alfy, jedna brava a potkan GT na forde  
 sak v skutocnosti bolo viac cierne ako biele
 sak v skutocnosti bolo viac cierne ako biele 
 (ospravedlnte kvalitu som amater v PS)
  (ospravedlnte kvalitu som amater v PS)    

, mohol si aj Ty dobehnúť, z BY si to mal hodinku aj čosi po dialnici
 , mohol si aj Ty dobehnúť, z BY si to mal hodinku aj čosi po dialnici  
  , inak dúfam, že na další zraz, alebo aspoň v lete na další celoslovenský budeš už doma
 , inak dúfam, že na další zraz, alebo aspoň v lete na další celoslovenský budeš už doma  
  , som zvedavý  ako sa nakoniec rozhodneš
 , som zvedavý  ako sa nakoniec rozhodneš 
 tie som tam len dokreslil v photoshope... vsimni si ze maju napriklad 5dier
  tie som tam len dokreslil v photoshope... vsimni si ze maju napriklad 5dier  ....... to biele cabrio by len chcelo mat take kolesa
 ....... to biele cabrio by len chcelo mat take kolesa 
Pepoxx píše:ahoj intel... no praveze nema pekne kolesatie som tam len dokreslil v photoshope... vsimni si ze maju napriklad 5dier
....... to biele cabrio by len chcelo mat take kolesa

a sak nevadi
  a sak nevadi 

ale neberte to nejak zle
 ale neberte to nejak zle 
 Ta fotka vznikla ked som okusil prvy krat v zivote pretekarsky okruh
 Ta fotka vznikla ked som okusil prvy krat v zivote pretekarsky okruh  na akcii seat emotion day
 na akcii seat emotion day  proste ked si prisiel na seate mohol si si zadarmo spravit skolenie a ist si zajazdit na okruh
 proste ked si prisiel na seate mohol si si zadarmo spravit skolenie a ist si zajazdit na okruh  Noa kedze som doma nasiel nejake znizene toledo na sirokych kolach tak som to vyuzil
 Noa kedze som doma nasiel nejake znizene toledo na sirokych kolach tak som to vyuzil 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |